19 / 05 / 2024

Marmaray Proje Ofisi

Marmaray Proje Ofisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, uluslararası ulaşım uzmanlarını ulaşım yatırımlarını finanse edebilecek yeni yöntemlerin konuşulduğu çalıştayda bir araya getirdi

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

Bartın Üniversitesi, Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edecek!

Bartın Üniversitesi'nin projesi kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde bulunan 900 metrekarelik alana Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edilecek.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme Projesi tanıtıldı!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından çeşitli turistik ve tarihi alanların gün yüzüne çıkarılması amacıyla hazırlanan projeler sayesinde Konuralp Antik Kenti gelecek nesillerin kültür mirası haline gelecek.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Düzce'ye Kusursuz Kafe inşa edilecek!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan proje kapsamında Türkiye Beyazay Derneği’nin de katkılarıyla “Kusursuz Kafe”nin yapımı ve içeriğine ilişkin ön hazırlıklar tamamlandı.

Nef Bahçelievler proje satış ofisi!

Nef Bahçelievler proje satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Trabzon Büyükşehir’den genç mimar ve mühendislere katkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı AB Proje Ofisi’nin AB Hibe Fonlarından yararlanarak hazırladığı ‘Okuldan Hayata’ adlı proje ile 50 genç mimar ve mühendis geleceğe hazırlanıyor.

Plan Proje Müşavirlik İran'da bölge ofisi açıyor!

İran pazarına 2011 yılında giren ve Tahran'da 25 bin konutluk projede teknik müşavirlik hizmeti veren Plan Proje Yönetim Müşavirlik, İran'da bir bölge ofisi açmayı planlıyor.

Gül Proje 11. Mahalle satış ofisi!

Gül Proje 11. Mahalle satış ofisi iletişim numarası 0212 856 02 22 olarak belirlendi. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek proje 29 bin 918 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Vira İstanbul Gül Proje satış ofisi!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı' da yükselen proje 30 aya varan taksitlendirme sağlanıyor. Vira İstanbul Gül Proje satış ofisi telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi!

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Kavaklı Viraistanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Gül Proje Vira İstanbul satış ofisi!

Gül Proje Vira İstanbul satış ofisi iletişim numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi. Megakent'e yakın konumda yer alan proje 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Mardin Küçük Sanayi Sitesi yenilenecek!

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Nusaybin Belediyesi Proje Ofisi tarafından hazırlanan Eş Finansmanlı Küçük Sanayi sitesi Altyapı Yenileme projesini kabul etti..

Marmaray Proje Ofisi Haberi

Marmaray Proje Ofisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM)” projesi kapsamında düzenlediği çalıştayda uluslararası ulaşım uzmanlarını İstanbul’da bir araya getirdi.


“Ulaşım Yatırımlarının Finansmanı” konulu çalıştaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya, Raylı Sistem Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, Etüd ve Projeler Daire Başkanı Atilla Alkan,  Mali Hizmetler Daire Başkanı Kenan Kırtıl ile Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ülkemizde faaliyet gösteren yerli ve yabancı finansman ve altyapı geliştirici kuruluşları katıldı. Londra, Newyork ve Tokyo’nun ulaşımla ilgili kurumlarından uzman kişilerin de katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, İBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya açılış konuşmasını yaptı.


Açılış konuşmasının ardından İstanbul’un ulaşım altyapısının niteliğinin arttırılması için inşası devam eden ya da planlanan yatırımların finansmanı ve bu konudaki stratejiler...