29 / 04 / 2024

Marmaray projesi Halkalı

Marmaray projesi Halkalı

İstanbul Halkalı ile Gebze arasında konumlandırılan iyileştirme banliyö hattı projesi olarak hayata geçirilen Marmaray tren projesi ve detayları haberimizde...

Marmaray projesi ne zaman bitecek?

2004 yılında yapımı için start verilen Marmaray projesi ne zaman bitecek? Yanıtı ve detayları haberimizde...

Marmaray projesi Halkalı!

Marmaray projesi Halkalı 13,6 kilometrelik güzergah üzerinde inşa ediliyor. Marmaray projesi Halkalı hakkında diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 352 bağımsız bölüm yer alacak.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır merakla beklediği ulaşım projesi olan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı, 10 Mart'ta açılacak.

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Sirkeci Kazlıçeşme banliyö hattı yenilenecek!

TCDD, Marmaray Projesi nedeniyle atıl kalan yaklaşık 8 kilometrelik Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö hattını yenileyecek. 

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları!

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 12 ay sonra yapılacak...

24 Gayrimenkul Flat 24 satış ofisi!

Karma konseptte tasarlanan 24 Gayrimenkul Flat 24 projesi Halkalı inşa edilecek. 24 Gayrimenkul Flat 24 satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor.

Maksem Bulvar Atakent teslim tarihi!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi Halkalı-Atakent bölgesinde yükseliyor. İşte Maksem Bulvar Atakent teslim tarihi...

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Halkalı 24 Evleri'nde 18 ay 0 faiz!

24 Gayrimenkul'ün yeni projesi Halkalı 24 Evleri'nde satışların nisan ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Halkalı 24 Evleri projesinde 18 ay 0 faizle taksitli ödemeler yapılacak...

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

2005 yılında Haydarpaşa Garı otel olacak!

2005 yılında Ulaştırma Bakanı olan Yıldırım, ''Marmaray Projesi tamamlanınca gar, işlevini kaybedecek. Garı atıl tutmak yerine, uluslararası ticaret, kültür, sanat, kongre ve turizm merkezi olarak kullanmayı planlıyoruz'' diye konuşmuş.

2004 yılında Marmaray Projesi çevreye duyarlı olduğunu ispatlayacakmış!

2004 yılında temeli atılacak Marmaray Projesi çevreye duyarlı olduğunu ispatlayacakmış ve projede her detay üzerinde duruluyormuş. Kazı öncesinde Marmara'da yaşayan balık türünün yumurtlama ve göç mevsimi dahi tespit edilecekmiş.

Marmaray Projesi'nin ihalesi açıldı!

2002 yılında İstanbul Boğazı'nda tüp geçiş yapımını da içeren ''Marmaray'' Projesi'nin ihalesi açılmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Marmaray projesi Halkalı Haberi

Marmaray projesi Halkalı

Marmaray tren projesi!

2004 senesinde yapımı başlayan ve bu yılın sonuna doğru açılması planlanan Marmaray tren projesi, Halkalı ile Gebze arasında uzanıyor. Toplam 40 istasyona sahip Marmaray tren projesinde 37 adet istasyon yüzeyde; 3 adeti ise yeraltında bulunuyor.


Marmaray tren projesi teknik bilgileri..

* Araç sayısı - 440 adet,

* Tren sefer sayısı - 2-10 dakika,

* Bir yöndeki yolcu sayısı - 75 bin,

* Yüzeydeki İstasyon sayısı - 37 adet,

* Yeraltındaki istasyon sayısı - 3 adet,

* İstasyon boyu - 225 metreden az,

* Maksimum eğim - 18,

* Demiryolu Boğaz Tüp Kesimi Toplam Uzunluğu 13,6 kilometre,

* Delme tünel uzunluğu - 9,8 kilometre,

* Batırma tüp tünel uzunluğu - 1,4 kilometre,

* Yüzeysel metro kesimi uzunluğu - 63 kilometre,

* Aç-kapa tünel uzunluğu 2,4 kilometre.


Marmaray tren projesi güzergahı..

Halkalı

Mustafakemal