04 / 05 / 2024

marmaray yapım bedeli

marmaray yapım bedeli

Son dönemde mega projelerdeki başarımız dünyadaki projelerle yarışır hale geldi. Türkiye, Marmaray projesiyle dünya mega projeler listesine girdi..

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Talat Sivrioğlu tarafından kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

Şahikam Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahikam Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahika Özaslan tarafından kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

İzmir'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Güzelbahçe Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihalenin bedeli 30 milyon 116 bin 30 lira olarak belirlendi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Mia Yapım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mia Yapım Ve İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Walker tarafından kuruldu.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

marmaray yapım bedeli Haberi

marmaray yapım bedeli

1. Three Gorges Barajı, Çin Tamamlanma Süresi: 17 yıl Maliyet: 22 milyar $


2. Dünya Ticaret Merkezi, ABD Tamamlanma Süresi: 7 yıl Maliyet: 3.8 milyar $


3. Aizhai Köprüsü, Çin Tamamlanma Süresi: 5 yıl Maliyet: 600 milyon $ 2012'de kullanılmaya başlanan asma köprü, dünyanın en yüksek köprüsü konumunda ayrıca dünyanın en uzunlarından. Dehang Kanyonu'na açılan iki tüneli birleştiren köprü yerden tam 366 m yüksekte ve yaklaşık 1,2 km uzunluğa sahip.


4. Marmaray, Türkiye Tamamlanma Süresi: 9 yıl Maliyet: 4.5 milyar $ 2013 yılında açılan yaklaşık 76 km uzunluğundaki demir yolu projesi İstanbul Boğazını da su altı tüneliyle geçerek İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlamakta.


5. FFR Grand Stadyumu, Fransa Tamamlanma Süresi: 4 yıl Maliyet: 552 milyon $...