02 / 05 / 2024

marmarayın teknik özellikleri

marmarayın teknik özellikleri

Marmaray derinlik konusu herkesin kafasını meşgul ediyor. Hayal gibi gelen Marmaray'ın derinliği tam 60 metre ve bu derinliği ile dünyanın en derin tüneli olma özelliğini taşıyor...

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Nilfisk çift turbo başlıklı toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürgeye adeta yeni bir soluk getiren çift turbo başlıklı toz torbasız süpürgelerin teknik özellikleri ve fiyatları araştırılıyor. Nilfisk ise bu konuda herkesin çok beğeneceği bir elektrikli süpürgeyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. İşte detaylar...

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Düğün sezonunun kapanmasına az bir süre kala halen evlenmek isteyenler için Vestel’den sürpriz bir haber geldi. Vestel, NF48001 no-frost buzdolabını uygun fiyatla satışa çıkardığını açıkladı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

marmarayın teknik özellikleri Haberi

marmarayın teknik özellikleri


Marmaray derinlik!


Asya ve Avrupa kıtalarını deniz altından birleştiren asrın projesi Marmaray 29 Ekim'de açılıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra yabancı devlet adamlarının da katılacağı büyük tören bugün Üsküdar'da gerçekleşecek. 


Marmaray ile Kartal’dan metroya binen bir İstanbullu Zeytinburnu’na 37 kilometrelik mesafeyi Ayrılıkçeşme'de yapılacak bir aktarmayla kesintisiz katedebilecek. Bu yolculuk tamamen yerin altından ve 25 dakika sürecek. Ayrıca Üsküdar'dan Marmaray'a binecek bir yolcu Sirkeci'ye tam 3 dakikada erişim sağlamış olacak. Marmaray'ın günde 1,5 milyon yolcu taşıması öngörülüyor.


Yaklaşık 5 milyar liraya mal olan Marmaray’ı vatandaşlar bugünden itibaren kullanabilecek. Marmaray’a ilk defa binenler 1.95 TL ödeyecek. Diğer sistemlerden aktarmalı gelenler ise 1.40 TL verecek. Şunu da belirtmek gerekirse; Marmaray için 1 Kasım'a kadar vatandaştan bir ücret talep edilmeyecek, ücretsiz...