27 / 04 / 2024

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.



Bu ürün, özel dizayna sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mutfaklarınızda meydana gelebilecek olan buhar, kir, koku, duman gibi maddeleri absorbe edebilir. Performans açısından etkili donanımlara sahip cihaz, istenmeyen kokuları engeller. Mutfaklarda ihtiyaç duyulan ürünler arasındaki davlumbazları, size mutfakta konforlu bir çalışma alanı sağlar. Özellikle fonksiyonel bakımdan pek çok farklı işlev sunan ürün, cam materyalden oluşturulmasıyla da kolayca temizlenir. İdeal ölçülere sahip olması ile de hemen her mutfakta kullanılabilir.

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

ŞIK TASARIMLI BOSCH EĞİMLİ DAVLUMBAZ

Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz kullanım bakımından oldukça pratik ve işlevseldir. Şık dizayn ile kullanıcıların dikkatini çeken ürün, ideal boyutları istenilen her yere rahat bir şekilde kurulabilir. Beyaz renge sahip olması ile mutfaklarınızda şık bir görünüm ortaya koyan bu ürün, duvar tipi cihazlar arasındadır. Yüksek emicilik gücüne sahip olmasının yanında ayrıca, sessiz çalışabilme özelliği sağlaması ile de konforlu kullanım alanı oluşturur. Elektronik kontrol tipine sahip olması ile beraber fonksiyonel kullanım olanağı verir. Boyutlarıyla montajı bakımından da kolaylık sağlar. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu davlumbaz , şık ve estetik tasarımı ile de mutfaklara görsel katkı sağlar. Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz ile beraber tüketiciler kendini fazlasıyla özel hisseder.

BOSCH DWK065G20T EĞİMLİ DAVLUMBAZIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Kademe Sayısı: 3

  • Ses Seviyesi (dB): 70 dB

  • Cihaz Şekli: Eğimli

  • Kontrol Tipi: Elektronik

  • Hava Debisi (m3/sa): 540 m3/sa

  • Cihaz Genişliği: 60 cm

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

BOSCH DWK065G20T EĞİMLİ DAVLUMBAZIN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Ekim 2023 tarihinde saat 03.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.60 Türk Lirası, Euro 29.14 Türk Lirası, altının gramı ise 1711 Türk Lirası değerindedir.

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?


Geri Dön