30 / 04 / 2024

Windsor WS 3214 Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Windsor WS 3214 Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cazip fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Windsor WS 3214 bulaşık makinesi yüksek temizleme gücüne sahip. Peki, tam bir fiyat performans ürünü olan Windsor WS 3214 bulaşık makinesi, kaç programlı, Windsor, hangi markanın yan ürünü? İşte detaylar...



İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda kısıtlı bütçelerle hareket etmek zorunlu olunca, yeni bir ev kurmak iyice zolaşıyor, beyaz eşya yenilemek tamamen lükse kaçıyor. Bozulan bir ürünün yerine yenisini almak ise aile ekonomisini önemli ölçüde zorluyor. Hal böyle olunca en mantıklısı fiyat performans ürünlerine yönelmek oluyor.

Bu durumda beyaz eşya piyasasının önemli markalarında Vestel'in garantisinde piyasaya sürülen Windsor ürünleri uygun fiyatlarıyla son derece cazip hale geliyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenlerin radarına takılan Windsor WS 3214, pazarın en uygun fiyatlı bulaşık makinesi olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Windsor WS 3214 bulaşık makinesinde iki otomatik yıkama programı yer alıyor. Programları zorlu, yoğun yağlı ve kirli bulaşıklarla mücadele etme konusunda son derece etkili.  Yıkama sonunda temiz, parlak ve lekesiz bir sonuç sağlıyor.  Windsor WS 3214, tek seferde 12 kişilik yemek takımı yıkama kapasitesine sahip.

Ayrıca yarım yük özelliği de bulunan cihaz bir yıkamada 12 litre su kullanıyor. Yıllık su tüketimi ise 3360 litre. Beyaz rengi, ince görünümü, ayrıntıları düşünülmüş tasarımı ile Windsor WS 3214 bulaşık makinesi büyük beğeni topluyor.

Peki, Windsor bulaşık makinesi kaç para? Windsor bulaşık makinesi ne kadar elektirk harcar?


Geri Dön