27 / 04 / 2024

Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sürüş keyfini ve enerji verimliliğini bir araya getiren Renault Austral fiyatları açıklandı. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...



Renault, sürüş keyfini ve enerji verimliliğini bir araya getiren yeni bir modelle karşımızda: Yeni Renault Austral. Bu yenilikçi araç, hibrit motorlar ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

Mild hybrid teknolojisi, Yeni Renault Austral'in güç aktarma organlarında kullanılıyor. 1,3 litrelik turbo benzinli motor, doğrudan benzin enjeksiyonu ve alüminyum motor bloğu gibi özelliklere sahip. Bunun yanı sıra, aracın hafifliğini desteklemek için 12 V lityum-iyon akü de bulunuyor. Bu akü, hızlanma sırasında ek tork sağlayarak daha dinamik bir sürüş deneyimi sunarken, yakıt tüketimini ve CO₂ emisyonlarını azaltmaya yardımcı oluyor.

Yeni Renault Austral'in multimedya sistemi ise openR adını taşıyor. Bu sistem, akıllı telefonunuzu kablosuz olarak araca bağlayarak navigasyonu kullanmanızı ve favori müziklerinizi dinlemenizi sağlıyor. Ayrıca, openR link multimedya sistemiyle favori uygulamalarınızı da kullanabilirsiniz. 564 cm² ekran alanı ve sezgisel teknolojisiyle sürüş deneyiminize keyif ve eğlence katıyor.


Geri Dön