29 / 04 / 2024

Marmaris Altınyunus bağımsız denetim şirketini seçti

Marmaris Altınyunus bağımsız denetim şirketini seçti

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 2016 yılı hesap döneminde bağımsız denetim firması olarak Ernst & Young Global Limited ile anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birim yapılacak! Bakan Özhaseki son rakamları verdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birimin inşa edilmesi gerektiğinin altını çizerek, son durumu paylaştı. 

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Mehmet Özhaseki: Yüzbinlerce bağımsız konut risk altında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'de yüzbinlerce bağımsız birim ve konut risk altında. İşte bunları zamanında yapanlar niye hiç suçu üzerine almıyorlar? İstanbul'a ihanet ederken acaba kendileri hiç suçluluk hissetmiyorlar mı?" dedi.

Marmaris Altınyunus, bağımsız denetim şirketini seçti!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 2016 yılı hesap döneminde bağımsız denetim firması olarak Ernst & Young Global Limited ile anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler finansal raporları!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle finansal tablolar hakkında hazırlanan bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen rapor...

Akiş GYO Metrocity bağımsız bölüm yeni kira bedeli!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 08.10.2015 tarihinde yapılmış olan özel durum açıklamasıyla Metrocity C blok 316 nolu bağımsız bölümün kira tutarının altında kiraya verilmesi hakkında bilgilerini yayınladı.

Marmaris Altınyunus'tan yönetim kurulu üyesi Şefkatlioğlu'nun vefatıyla ilgili açıklama!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri bağımsız yönetim kurulu üyesi Alp Atay Şefkatlioğlu'nun vefatı nedeniyle boşalan bağımsız yönetim kurulu üyeliği için gerekli işlemlerin yerine getirileceğini KAP'a bildirdi.

Altınyunus Çeşme 2015 bağımsız denetim şirketini seçti!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre 2015 bağımsız denetim şirketini seçti.

Bağımsız Gemlik Üniversitesi yolda!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bağımsız "Gemlik Üniversitesi"ni bütün ilçenin istemesi gerektiğini belirterek, “Hem isteyip, hem de gereklerini yerine getirirsek, U.Ü. Gemlik Kampusu bağımsız Gemlik Üniversitesi olur” dedi...

Ege Profil, Denet Bağımsız Denetim şirketi ile anlaştı!

Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş., 01.01.2014 - 31.12.2014 hesap dönemi için bağımsız denetim firması olarak ; Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.' nin tayin edilmesine karar verildiğini açıkladı...

Turkay Berksoy Şişecam'daki bağımsız yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Turkay Berksoy, Türkiye İş Bankası A.Ş. Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısında, bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesi nedeniyle istifasını sundu...

Marmaris Altınyunus bağımsız denetim şirketini seçti Haberi

Marmaris Altınyunus bağımsız denetim şirketini seçti
Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle;


"Yönetim Kurulumuzun 11.02.2016 tarihli kararında, Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, Şirketimizin 2016 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere , Orjin Maslak Plaza, Maslak Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi No:27 Kat:1-5 Sarıyer / İstanbul adresinde bulunan Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi (A member firm of Ernst & Young Global Limited)'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar...