04 / 05 / 2024

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler

Mares Otel'in 17 Kasım 2026 tarihine kadar geçerli olan kira sözleşmesinin 1 Mayıs 2035 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Marmaris'te kaçak olduğu belirlenen 3 ev yıkıldı!

Muğla Marmaris'in turistik Söğüt Mahallesi'nde, kaçak olduğu belirlenen 1'i ahşap, 2'si de betonarme olmak üzere 3 evin yıkımı gerçekleştirildi...

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Katar Şeyhi'nin Marmaris'teki oteli kaderine terk edildi!

Marmaris turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesine ait 5 yıldızlı otel, istenildiği iddia edilen yıllık yaklaşık 1 milyon dolar kira bedeli nedeniyle talipli çıkmayınca kaderine terk edildi. Turizmciler bölge için otelin bir an önce turizme kazandırılmasını istiyor.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Muğla Marmaris'teki kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla Marmaris'te Turistik İçmeler Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen büfeler belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yıkıldı.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Marmaris Altınyunus 2015 yılı faaliyet raporu!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıkladığı rapor...

Marmaris Altınyunus'tan Talya Oteli açıklaması! 22.02.2016

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Marmaris Altınyunus, bağımsız denetim şirketini seçti!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 2016 yılı hesap döneminde bağımsız denetim firması olarak Ernst & Young Global Limited ile anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler finansal raporları!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle finansal tablolar hakkında hazırlanan bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen rapor...

Marmaris Altınyunus 9 aylık finansal tablolarını açıkladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin finansal tabloları...

Marmaris Altınyunus 9 aylık faaliyet raporu!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Marmaris'in tamamı için neden yıkım kararı alındı?

Muğla’nın Marmaris ilçesinin tamamı için yıkım kararı çıktı. 1 Temmuz’dan bu yana yürütülen çalışmalar sonrasında, alarında 35 büyük turistik otel ve 500 konutun da bulunduğu yaklaşık 5 bin bina için yıkım kararı verildi.

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Haberi

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler

Marmaris Altunyunus Turistik Tesisler A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mares Otel'in mevcut kiracısı ile imzalanmış olan kira sözleşmesinin süresinin uzatılarak değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı. 


Mares Otel'in Marmaris Altunyunus Turistik Tesisler'in çıkarları açısından en uygun şekilde değerlendirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Mares Otel'in mevcut kiracısı MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım ile 10 yıllık süre için yapılan ve 17 Kasım 2026 tarihine kadar geçerli olan kira sözleşmesinin 1 Mayıs 2035 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.

Marmaris Altunyunus Turistik Tesisler'in KAP açıklaması:
Mares Otel'in Şirketimiz çıkarları açısından en uygun şekilde değerlendirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, Mares Otel'in mevcut kiracısı MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım A.Ş.(MP Hotel/Kiracı) ile 10 yıllık süre için yapılan ve 17.11.2026 tarihine kadar geçerli olan kira sözleşmesinin 01.05.2035...