08 / 05 / 2024

Marmaris DEL-MAR Kafeteryanın çatısı mı çöktü

Marmaris DEL-MAR Kafeteryanın çatısı mı çöktü

Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi'ndeki, daha önce kaçak olduğu için belediye tarafından duvarları yıkılan kaferyada temizlik çalışması yapılırken, yıkılmadan bırakılan çatı çöktü. Olayda kafeterya çalışanlarından 1 kişi hayatını kaybetti.

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde imar uygulamasının yenilenmesi önergesi kabul edildi: Kesinti miktarı azaltılacak!

Pendik'teki Ertuğrulgazi Mahallesi halkı tarafından ‘İmar uygulamasının yenilenmesi, mevzuata uygun düzenlenmesi, kesinti miktarlarının azaltılması’ talebini öngören önerge Pendik Belediye Meclisi’ne kabul ettirildi. İşte ayrıntılar...

Adalar halkı imar planlarının yenilenmesini istiyor!

Adalar halkı, Adalar Belediye Başkanlığı’na sunmuş olduğu önergeyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılmış olan Adalar İlçesi İmar Planlarının yenilenmesi talep etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bursalıların 12 yıldır beklediği imar planları askıda!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2011 yılından itibaren önemli bir sorun olan ve mahkeme kararlarıyla bir türlü yürürlüğe konamayan Çağrışan – Göynüklü 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'nı Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçerek, yerel belediye tarafından askıya alındı.

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

Mımarı Ufuk İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Mımarı Ufuk İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de Mustafa Alhammouri tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

Marmaris'te yanan alanlar imara açılacak mı?

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'teki yanan alanların imara açılıp açılmayacağı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Marmaris DEL-MAR Kafeteryanın çatısı mı çöktü Haberi

Marmaris DEL-MAR Kafeteryanın çatısı mı çöktü

Muğla’nın Büyükşehir olmasından sonra kapatılan İçmeler Belediyesi tarafından Marmaris Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nden 49 yıllığına yürüyüş yolu ve kameriye yapımı için kiralanan alanda bulunan beş işletme yaklaşık 2 yıl önce kaçak oldukları gerekçesiyle yıkım kararı verip, mühürledi. İşletme kiracıları tarafından çeşitli tarihlerde yıkım kararına itirazda bulunuldu. Başlatılan yasal süreçte önce Muğla 2’inci İdare Mahkemesi ardından da bir üst mahkeme olan Aydın Bölge İdare Mahkemesi, buradaki işletmelerden DEL-MAR Kafeterya’nın talebini reddetti. Mahkemenin kararının ardından harekete geçen belediye, polis ve zabıta gözetiminde geçen 12 Şubat’ta kepçeyle DEL-MAR Kafeterya’nın çatı haricindeki yan duvarları yıkıldı. Yıkımlara birlikte ortaya çıkan molozları temizlemek için bugün çalışma başlatıldı.


Çalışma sırasında kafeteryanın demir profil üzerinde bırakılan çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Kafeterya çalışanlarından olduğu öğrenilen 57...