19 / 05 / 2024

Marmaris gayrimenkuşl sektörü

Marmaris gayrimenkuşl sektörü

Marmaris'te Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken 'Hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar' dedi.

Konut sektöründe yap-sat dönemi başlayacak!

Türk vatandaşı olmak için gereken gayrimenkul satın alım miktarının 250 bin dolara düşmesinin ardından yabancıya satışta vatandaşlık ofisi de kuran Özyurtlar Holding’in patronu Tamer Özyurt “2019 yılı sektörümüzün toparlanma yılı olacaktır” dedi.

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

İnşaat sektörü yeni yıldan umutlu!

Kentsel dönüşümün inşaat sektörüne kazandırdığı ivmenin, yeni düzenlemeler ile birlikte 2018’de artarak devam edeceği görüşünde birleşen inşaat sektörü temsilcileri, önümüzdeki yıl sektörün göstereceği performanstan umutlular. 

İnşaat sektörü yurt dışındaki açığı Rusya ile kapatacak!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, bu yıl sektörün yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden aldığı payın yarı yarıya azaldığını belirterek, Rusya ile ilişkilerde kaydedilen son gelişmelerin etkisiyle kaybı kısa sürede telafi edebileceklerini bildirdi.

Osman Avcıl: Elazığ'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Elazığ Müteahhitler Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, ülke ve Elazığ ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtti. Avcıl, sektörün önünü daha fazla açılmasının önemli olduğunu söyledi.

Nazmi Durbakayım: 2015 yılı sektör için dönüm noktası olacak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 2015’in ilk yarısındaki senaryoya bağlı olarak inşaat sektöründeki büyümenin yüzde 15’in üzerine çıkmasını ve 20’lere dayanmasını bekliyor.

Bankacılık sektörü mevduatları 1 trilyonu aştı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre; bankacılık sektöründeki toplam mevduat, 14 Kasım ile biten haftada yüzde 1,08 artarak 1 trilyon 39 milyar 756 milyon 460 bin liraya yükseldi.

Bankacılık sektörü kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörü kredi hacmi (Merkez Bankası dahil) 14 Kasım ile biten haftada 4 milyar 158 milyon lira artarak 1 trilyon 164,3 milyar liraya yükseldi.

Gayrimenkul sektöründe satış becerilerinin şirket kârlılığına katkısı nedir?

Ne zaman inşaat sektörü gündeme gelse üretilen konutların veya ofislerin satışı konusu da gündeme geliyor. Satış Küpü'nden Kürşat Tuncel gayrimenkul sektöründe satış becerilerinin şirket kârlılığına katkısı ile ilgili bir yazı paylaştı.

Finansal kiralama sektörünün kalbi bu yıl İstanbul’da atacak!

Finansal kiralama sektörünün kalbi bu yıl İstanbul’da atacak. Amembal Associates tarafından düzenlenen " Operasyonel Kiralama Konferansı " Asseco SEE Teknoloji sponsorluğunda 20 – 21 Kasım 2014 tarihlerinde, İstanbul Divan Hotel'de gerçekleştirilecek.

Bankacılık sektörü mevduatları arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ( TCMB ) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat 7 Kasım ile biten haftada yüzde 0,28 arttı.

Çelik sektöründe iş güvenliği ve sağlığı kültür olarak yerleşecek!

Çelik sektöründe iş güvenliği ve sağlığı kültür olarak yerleşecek. Ülkemizde son on yılda 14 bin, 2014 yılının on ayı içinde bin 600 yurttaşımız iş kazalarında hayatını kaybetti.

Deniz Karataş: İnşaat sektörü 2014 yılını zararla kapattı!

300 sektör zararda İnşaat sektörü tahmin ettiği yükselişi yakalamanın yanında dönemi kötü kapatmasıyla birlikte mermer, fayans üreticileri, çimento fabrikaları, tesisat malzemeleri gibi mesleğe bağlı 300 sektör de 2014'ü zararla kapattı.

Marmaris gayrimenkuşl sektörü Haberi

Marmaris gayrimenkuşl sektörü

Marmaris’in yatırım yapmak isteyen yabancı turistler tarafından her zaman tercih edildiğini ifade eden Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçedeki gayrimenkul alım satımını hiçbir şeyin engelleyemeyeceğini öne sürdü.


Antalya’dan bıkan Ruslar’ın Marmaris’e yöneldiğini öne süren Zülfikar Soyvural, şöyle konuştu:


"Marina ve koylardaki yat sahibi yabancı turistlere Marmaris’te yer satıyorum. Marmaris Akdeniz’de en büyük marinalara sahip önemli bir yer. Rus yatçılar hem kendilerine ve hem de akrabalarına buralardan oteller ve evler satın alarak büyük yatırımlar yaptı. Bir yılda 6 Rus aileye gayrimenkul sattım. Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Aldıkları yerleri koruyorlar. Burada yaşamaktan da memnunlar."


Soyvural, son yıllarda Ortadoğu ülkelerinden İran, Irak, Lübnan, Filistin ve Suudi Arabistan bölgelerinden ciddi talepler aldıklarını bildirdi....