29 / 04 / 2024

marmaris kaçak otel yıkım

marmaris kaçak otel yıkım

Marmaris’in gizli cenneti Selimiye’de, denize sıfır noktada inşaatına başlanan ve belediye tarafından mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı...

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Marmaris'te kaçak olduğu belirlenen 3 ev yıkıldı!

Muğla Marmaris'in turistik Söğüt Mahallesi'nde, kaçak olduğu belirlenen 1'i ahşap, 2'si de betonarme olmak üzere 3 evin yıkımı gerçekleştirildi...

Marmaris'teki kaçak 2 yapı yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kaçak olduğu tespit edilen iki yapının yıkımı gerçekleşti. 

Marmaris'te kaçak yapıların yıkımına 15 Ekim'de başlanacak!

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, ilçede 1200 kaçak yapı bulunduğunu söyleyerek "15 Ekim sonrasında tespit ettiğimiz ve hukuki süreci tamamlanmış kaçak yapılarla ilgili müdahale gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı...

Marmaris'te kaçak otel inşaatı devam ediyor!

Marmaris Bozburun’da denize sıfır, kaçak yapılan otel kaymakamlığa ve valiliğe yapılan şikâyetlere rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Marmaris'teki kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla Marmaris'te Turistik İçmeler Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen büfeler belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yıkıldı.

Marmaris'te kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, belediye ekipleri İçmeler sahilinde bulunan ve kaçak olduğu iddia edilen beş kafeteryanın yıkımına başladı.

Muğla Marmaris'te kaçak 2 yapı yıkıldı!

Marmaris’in Hisarönü Mahallesinde bir ev ve 10 bungalovdan oluşan konaklama tesisi kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkıldı. Yıkılan tesisin sahibi Nesrin Tanrıöver, “Önce yap dediler, sonra yıktılar” dedi.

Marmaris Emel Sayın Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

Muğla Marmaris Taşlıca Mahallesi'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi, kırsal Taşlıca Mahallesi Asardibi Mevkiindeki doğal SİT alanında olan koydaki kaçak yapılar, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Marmaris Belediyesi kaçak yapılaşmayla ilgili çalışma başlattı!

Marmaris Belediyesi, geçen 1 Temmuzdan bu yana ilçedeki kaçak yapılaşmayla ilgili çalışma başlattı. Mahalleye dönüşen köyleri de kapsayan denetimlerde imara aykırı olduğu tespit edilen yaklaşık 5 bine yakın bina için yıkım kararı verildi

Marmaris'te 5 bin kaçak bina yıkılacak!

Marmaris Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmayla ilgili çalışma başlattı. Mahalleye dönüşen köyleri de kapsayan denetimlerde imara aykırı olduğu tespit edilen yaklaşık 5 bine yakın bina için yıkım kararı verildi.

marmaris kaçak otel yıkım Haberi

marmaris kaçak otel yıkım

Marmaris’in gizli cenneti Selimiye’de, denize sıfır noktada inşaatına başlanan ve belediye tarafından mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı. Yıkım kararının uygulanmasının ardından bölgede bulunan çok sayıda kaçak yapı sahibini yıkım endişesi sardı.


Ünlülerin gözde mekanı Selimiye’de 2013 yılı sonunda, petrol şirketi sahibi A.A. tarafından satın alınan arsa üzerinde 3 katlı 42 odalı otel inşaatı başlamıştı. Denize sadece birkaç metre mesafedeki otel inşaatında, 30 Mart seçimleri öncesi İl Özel İdaresi, daha sonra ise Marmaris Belediyesi tarafından mühürlenmesine rağmen, mühür fekki yapılarak çalışmalara devam edilmesi tepki çekmişti. Marmaris Dayanışma Derneği’nin, Kıyı Kenar Kanunu’nu da ihlal eden söz konusu inşaatın yıkılarak, alanın eski haline getirilmesini sağlamak amacıyla internet üzerinden başlattığı imza kampanyasına 3 bine yakın kişiden destek gelmişti. Vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin şikayetleri...