18 / 05 / 2024

marmaris kruvaziyer turizm

marmaris kruvaziyer turizm

Marmaris Liman İşletmesi'nden alınan bilgileye göre, 3-31 Ekim tarihleri arasında dev gemiler ilçeye 29 sefer yapacak. Turizm mevsiminin son günlerinde kapalı çarşı ve Yat Limanı'nı hareketlendirmesi beklenen seferler, 3 Ekim'de başlayacak

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kruvaziyer limanlarıyla İstanbul'a 800 bin turist gelecek!

AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bir turist normalde 650 dolar harcarken, kruvaziyer turisti 2 bin ile 5 bin dolar arasında harcama yapıyor. Yenikapı Kruvaziyer Limanı sayesinde kentin turizm hedeflerine daha da yaklaşılacak" dedi...

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolgar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Antalya'ya kruvaziyer ve yat limanı yapılacak!

Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm kenti Antalya'ya yapılacak kruvaziyer ve yat limanı için deniz ile kara zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

Marmaris'te turistlik işletmelerin yüzde 70'i satılığa çıkarıldı!

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, Marmaris'te turizm sezonunun kötü gidişi nedeniyle turistlik işletmelerin yüzde 70'inin satılığa çıkarıldığını ancak turistlik otellere alıcı talebinin çok az olduğunu açıkladı.

Marmaris’in turizm sorunları masaya yatırıldı!

MAHED Başkanı Pınar Kalkan Çamlar, Güney Ege Yiyecek İçecek Müdürleri Derneği (FBDER) Başkanı Ümit Kızıl ile Güney Ege Aşçılar Derneği (GEMAD) Başkanı Mustafa Demirer, Elegance Otel’de bir araya geldi. T

marmaris kruvaziyer turizm Haberi

marmaris kruvaziyer turizm


Muğla'nın Marmaris ilçesine Ekim ayında kruvaziyer gemiler 29 sefer yapacak, 37 bin turist getirecek. Marmaris Liman İşletmesi'nden alınan bilgileye göre, 3-31 Ekim tarihleri arasında dev gemiler ilçeye 29 sefer yapacak. Turizm mevsiminin son günlerinde kapalı çarşı ve Yat Limanı'nı hareketlendirmesi beklenen seferler, 3 Ekim'de başlayacak, 30 Ekim'de sona erecek. Gelecek olan gemilerin en büyüğü olan 2 bin 500 yolcu kapasiteli Aida Diva, 3, 17 ve 31 Ekim'de ilçeye gelecek. Marmaris Limanı'na 3, 15, 21 ve 30 Ekim tarihlerinde de ikişer dev gemi birden...