02 / 05 / 2024

Marmaris otelde yangın

Marmaris otelde yangın

Apart otelin kazan dairesinde çıkan yangın, turistleri korkuttu. Yangın, ilk belirlemelere göre elektrik aksamından yangın çıktı.Yangın nedeniyle, otelde kalan çoğunluğunu İngilizler'in oluşturduğu turistler panik yaşadı.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde yangın çıktı!

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde çıkan yangında hasar meydana geldi. Yanan kalıp ve ahşap parçaları, rüzgar nedeniyle alışveriş merkezinin çevresindeki bağlantı yollarına düşerken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Dubai'de lüks otelde yangın paniği!

Dubai'de dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife’nin yanındaki 63 katlı otelde, yılbaşı kutlamalarında yangın çıktı. 302 metre yüksekliğindeki otelde yangının hızla büyümesi endişe yarattı.

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü!

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Bir evde meydana gelen tüp patlamasında parçanın sıçramasıyla başlayan orman yangınında 8 bin 903 ağacın zarar gördüğü tespit edildi.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit eden yangın söndürüldü!

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan orman yangını söndürüldü. 44 hektar orman alanı zarar görürken, bölgede soğutma çalışmalarına devam ediliyor

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Marmaris otelde yangın Haberi

Marmaris otelde yangın

Marmaris'te bir otelin kazan dairesinde çıkan yangın, turistlerin panik yaşamasına neden oldu. 


Armutalan Mahallesi Şehit Ahmet Benler Caddesi'ndeki Meridmar isimli apart otelin kazan dairesinde, ilk belirlemelere göre elektrik aksamından yangın çıktı.


Dumanı fark eden otel görevlileri, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekipleri, bodrumdan çıkan dumanlar nedeniyle içeriye girmekte güçlük çekti. Kazan dairesinin bacası balyozla kırılarak, dumanın bir kısmının tahliye edilmesinin ardından yangına müdahale edildi.


Yangın nedeniyle, otelde kalan çoğunluğunu İngilizler'in oluşturduğu turistler panik yaşadı. Odalarından dışarı çıkan turistler, bar ve havuz kısmında toplandı. Bazı turistler ağızlarını havluyla kapatarak, dumandan etkilenmemeye çalıştı.


Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangının, kazan dairesinde hasara yol açtığı...