30 / 04 / 2024

Marmaris residence projeleri

Marmaris residence projeleri

Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor.

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri geliyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Mavera Residence ve Mavera Homes projelerinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Divan Residence at G Tower satışa çıktı! 370 bin TL!

Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri ile devam ettirmeyi hedefleyen Mar Yapı ve Divan Grup,Divan Residence at G Tower projesini tanıttı.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Çeşmood Residence'ta 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Altunhan İnşaat Beylikdüzü projeleri!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü projeleri konut ve ticari proje olarak yükselecek. Beylikdüzü Residence adıyla yükselecek olan ticari projenin detayları henüz belli değil. Konut projesinin çalışamlarına ise 20 gün sonra başlanıyor.

Yeşil Residence iletişim bilgileri!

Muğla İl'inde yükselen Yeşil Residence projesinde toplam 112 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Marmaris Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Yeşil Residence iletişim bilgileri...

Muğla Yeşil Residence' da daireler 225 bin TL' den başlıyor!

Marmaris Yapı tarafından hayata geçirilen Muğla Yeşil Residence projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Muğla Yeşil Residence' da daireler 225 bin TL' den başlıyor.

Melisa Residence Private Eylül'de teslim edilecek!

Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa'da start veriyor. Tugay İnşaat, bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence 2 'yi sahiplerine teslim etti.

Saloon Residence Gen Yapı projesinde yüzde 1 KDV ile!

Gen Yapı tarafından inşa edilen Saloon Residence’ta hem yatırım, hem oturum oldukça avantajlı İstanbul’un yarışan projeleri arasında farklı bir konsept sunan Saloon Residence hem yatırım, hem oturumluk projelerden biri…

Mai Residence’da 12 ay ötelemeli fırsat kampanyası!

İstWest ve iTower gibi sembol projeleri İstanbul’a kazandıran FerYapı, şimdi de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatını sunuyor. FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal Mai Residence’da ‘Oturduğunuz Yerden Ödeyin’ kampanyasını başlattı...

Marmaris residence projeleri Haberi

Marmaris residence projeleri


Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. 

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. 

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Mustafa Ünal, ilçedeki sahil kesimlerinde bulunan bazı yerlerin "tercihli alan" olduğunu söyledi. Bu alanların, arsa sahibinin turistik tesis veya konut olarak kullanmayı tercih edebileceği anlamına geldiğine'işaret eden Ünal, bundan dolayı bazı mülk sahiplerinin otelleri yıkarak yerine lüks rezidanslar yaptırdığını aktardı.Bu uygulamanın yanlış olduğunu savunan Ünal, "Marmaris denilince herkesin aklına oteller geliyor. Turizmle geçimini sağlayan bir ilçede otellerin konuta dönüştürülmesi katma değer kaybına neden oluyor" dedi. Bu yıl Atatürk Caddesinde bulunan deniz kenarındaki yaklaşık bin yatak kapasitesine sahip otellerin yıkılarak yerine...