04 / 05 / 2024

marmaris selimiye imar

marmaris selimiye imar

Ünlülerin gözdesi Marmaris'in Selimiye Mahallesinde son bir yılda yapılan yaklaşık 140 yeni inşaatın büyük bir kısmının kaçak olduğu belirtildi. Deniz 'Selimiye'ye imar planı yapılsın' dedi.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Üsküdar Selimiye 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi 296 ada 21 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte jkonu ile ilgili merak edilen detaylar...

Marmaris Kumlubük’ün imar izni kaldırıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Marmaris Kumlubük’ün statüsünün değiştirildiğini, koruma alanı kapsamından alındığını, yüzde 5 olan imar izninin de kaldırıldığını belirtti. 

Ali Öztunç'tan Marmaris Kumlubük imar açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yaptığı açıklamada Marmaris Kumlubük’ün "imara açılarak 3 milyar TL'lik rant yaratıldığını" iddia etti...

Marmaris'te 30 bina yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar barışı affından faydalanamayan Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun, Selimiye ve Söğüt Mahallelerinde kaçak 30 binanın yıkımı için harekete geçti. Bina sahipleri yıkımların hiç değilse salgın sonuna bırakılmasını talep etti.

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te müstakil ev yaptıracak!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için gittikleri Marmaris Selimiye'de eşinin hayalini gerçekleştirmek için müstakil ev yaptıracak. 

Marmaris'te imar barışı talebi!

Marmaris ilçesinde 3 mahallenin sakinleri, 2018 yılından sonra inşa edilen yapıların imar barışına dahil edilmesini ve mahallelerine imar planı getirilmesi için talepte bulundu.

Üsküdar Selimiye imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, Selimiye Kışlasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.11.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Selimiye imar planı tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tadilat imar planı askıya çıktı..

Üsküdar Selimiye Kışlası imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, 4 pafta, 301 ada, 7 parselin ve 320 ada, 35 parsel, 307 ada, 1 parsel, 1335 ada, 129 ve 163 parseller 301 ada, 7 parsel ile 307 ada, 1 parsel arasındaki yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

Marmaris Bozburun'da yeni yollar açılıyor!

Marmaris Belediyesi, Bozburun Mahallesi sınırlarında imar planında yol olarak gözüken yerlerde yol açma çalışmasına başladı. Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

marmaris selimiye imar Haberi

marmaris selimiye imar



Büyükşehir Yasası ile köyden mahalle statüsüne geçen Selimiye, doğal güzellikleri kadar son yıllarda artış gösteren inşaatlarla da dikkati çekiyor. Deniz kenarında neredeyse boş arsa kalmayan mahallenin sakinleri, inşaat yoğunluğundan şikayetçi. 

Selimiye'nin son beş yıldır popüler hale geldiğini belirten Muhtar Şenol Deniz, bin 400 olan mahalle nüfusunun yaz aylarında 6-7 bini bulduğunu vurguladı. 

Nüfus artışının altyapı açısından büyük sıkıntı doğurduğuna değinen Deniz, kanalizasyon ve su sorunu yaşandığını iöyledi. Deniz, "imar planı olmadığı için her yer kaçak. Daha fazla beton İstemiyoruz ve yetkililerden acil yardım bekliyoruz" diye konuştu.


Posta...