05 / 05 / 2024

Marmaris yat marina

Marmaris yat marina

Yat turizmi ve mavi turun Türkiye'deki en önemli merkezleri arasında yer alan Marmaris'te, marinaların yanı sıra Yat Limanı da çok sayıda lüks yatı konuk ediyor

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Orhaniye Marina Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu yayınladı. 

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Marmaris'teki Okluk Koyu’na marina inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanları ve misafirleri için dinlenme yeri olarak kullanılan Marmaris’teki Okluk Koyu’na 2 yat yanaşma yeri, 2 iskele, plaj ve dolgu alanı yapılacak

Marmaris yat marina Haberi

Marmaris yat marina

Marmaris'te belediye tarafından 2 yıl önce başlanılan tonoz uygulaması sayesinde Yat Limanı, çok sayıda lüks yata ev sahipliği yapmaya başladı. 


Yat turizmi ve mavi turun Türkiye'deki en önemli merkezleri arasında yer alan Marmaris'te, turizm sezonunun açılmasıyla  marinaların yanı sıra Marmaris Belediyesi Yat Limanı da çok sayıda yatı konuk ediyor.


Sayıları bu yıl arttığı gözlenen lüks yatlar nedeniyle Yat Limanı, adeta "Yat şov" alanını andırıyor. Tonoz sistemi ve bağlama ücretlendirmesi nedeniyle Yat Limanı'nın daha çok lüks yatlara hizmet vermeye başladığı gözlenirken, birçok tekne ve yatın ise yer bulamadıkları için açıkta bekledikleri görülüyor.


Yat Limanı'nın tonozlu bölgesine bağlı yatların büyük kısmının yabancı bayraklı olması da dikkati çekiyor. 


Marmaris Belediyesi yetkilileri, 2 yıl önce Yat Limanı'na yatların demir atmadan bağlanabilmelerini sağlamak amacıyla 58 tonoz yerleştirildiğini belirtti....