02 / 05 / 2024

marmaris yazlık projeleri

marmaris yazlık projeleri

My Residence Marmaris 'te son 2 konutun satışı devam ediyor, fiyatların 1 milyon 150 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor...

Marmaris Valide Sultan Yalısı 'nda son konut: 780 bin liraya 2+1!

Marmaris Valide Sultan Yalısı 'nda yer alan son konutun satışı devam ediyor. Denize sıfır konumda yükselen projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayı için kamulaştırma mı yapılacak?

Marmaris Okluk’taki Cumhurbaşkanlığı yazlık konutunun etrafındaki özel mülklerin de “güvenlik” gerekçesiyle kamulaştırılacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazlık sarayında sonra gelindi!

Marmaris’te hayata geçirlen Cumhurbaşkanlığı Konuk Evi’nde binaların yapımı tamamlandı. 2019'da hizmete girmesi beklenen 300 odalı Yazlık Saray için peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Marmaris'teki yazlık sarayın yayılacağı alan 65 hektara çıkarıldı!

Marmaris Okluk Koyu’nda yapımı süren yazlık sarayın yayılacağı alan güvenlik alanı oluşturma gerekçesi ile 20 hektardan 65 hektara çıkartıldı.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Nehir Erdoğan İzmir Mordoğan'dan yazlık alacak!

Eşi Ahmet Sesigürgil’le evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan, tatil için geldiği İzmir’in keyfini çıkartmaya devam ediyor. İkilinin, çok beğendikleri Mordoğan'dan yazlık alacakları konuşuldu.

Muğla'da yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Muğla'da yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yatırım için yazlık alınır mı?

Gayrimenkul uzmanları, yaz dönemlerinin en çok tartışılan konularından olan ‘yazlık alma’ fikrinin yatırım için iyi bir araç olmadığı görüşünde.

marmaris yazlık projeleri Haberi

marmaris yazlık projeleri


Marmaris Kordon Caddesi 'nde yaşama geçirilen My Residence 'ta son iki konutun satış süreci devam ediyor.


Marmaris Yapı imzası taşıyan My Residence 'ta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


My Residence fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 1 milyon 150 bin liradan;

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 550 bin liradan satılıyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen My Residence denize sıfır konumda yükseliyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


6 konutun yer aldığı Marmaris Yapı My Residence 'ta konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor.


Telefon: 0252 412 72 84

Web adresi: http://www.marmarisyapi.com/

Ceren...