02 / 07 / 2024

Marmariste kıyı temizlik çalışmaları

Marmariste kıyı temizlik çalışmaları

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi öncülüğünde İçmeler Mahallesi ve Cennet Adası mevkisindeki koylarda, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğrenciler ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli askerlerin de katılımıyla temizlik çalışması gerçekleşti

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ünal tarafından kuruldu.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Tepem Emlak Danışmanlık Ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Tepem Emlak Danışmanlık Ve Temizlik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Pakırel tarafından kuruldu. 

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Güngör Dalkılıç ve Coşkun Şit ortaklığıyla 30 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Maskan İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Toplu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maskan İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Toplu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Maskan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Eyüp, Alibeyköy Köyü'nde kuruldu.

Kadıköy Belediyesi, Torba Yasa yapılandırması için Cumartesi Pazar çalışacak!

Kadıköy Belediyesi, Torba Yasa olarak bilinen 6552 Yasa kapsamında emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlar için Kasım ayında Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak...

Sapanca Gölü kıyısı temizleniyor!

SASKİ tarafından başlatılan çalışmayla Göl kıyıları temizleniyor. Yıl içerisinde sahillerde sık sık temizlik çalışmaları gerçekleştiren SASKİ ekipleri, şimdi de kuraklığın neden olduğu çekilmeyle açığa çıkan kıyı kesimlerini temizliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor.

Marmariste kıyı temizlik çalışmaları Haberi

Marmariste kıyı temizlik çalışmaları

Marmaris ilçesinde, Uluslararası Kıyı Temizliği Kampanyası kapsamında koylarda temizlik yapıldı. 


Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi öncülüğünde İçmeler Mahallesi ve Cennet Adası mevkisindeki koylarda, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğrenciler ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli askerlerin de katılımıyla temizlik çalışması gerçekleştirildi. 


Turizm sezonunda özellikle tur teknelerinin uğrak yerleri arasında bulunan koylarda, çok miktarda çöp olduğu gözlendi. Atıklar arasında en fazla plastik su şişelerinin olması dikkati çekti. 


Bir araya toplanan çöpler, daha sonra tekneye yüklenerek, İçmeler Limanı'na getirildi. Çöp arabasına konulan atıklar, Marmaris Katı Atık Depolama Tesisi'ne gönderildi. 


Temizlik çalışması hakkında gazetecilere bilgi veren Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi, Uluslararası Kıyı Temizliği Kampanyası dolayısıyla dünyada 100'den fazla ülkede 600 bin kadar gönüllünün eş zamanlı olarak kıyıları temizlediğini söyledi. 


Kıyıları koruma altına almak ve...