27 / 04 / 2024

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Güngör Dalkılıç ve Coşkun Şit ortaklığıyla 30 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.



Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Güngör Dalkılıç ve Coşkun Şit ortaklığıyla 30 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.


Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu, Yönetim Danışmanlığı Yönetim ve eğitim danışmanlığı, personel tedariği, yeniden yapılanma, diğer insan kaynakları, danışmanlık ve gözetim konularında hizmet verir. Bahçe bakım, Çevre düzenlemesi ve peyzaj işlerinin yapılması. Bu konularda Danışmanlık, Eleman tedariği ve gözetim konularında hizmet verilmesi. Site Yönetimi Kiracı ve kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri. Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler, alarm, ısıtma klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı. Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site ve apartman yönetimi hizmetlerini yerine getirmek. Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak Site ve apartman giderleriyle ilgili olarak istenildiğinde kullanılan orantılı ödeme planı yapmak. Hizmet verilen sitelerde ortak giderlerle ilgili aidatların tahsilatını ve ilgili yerlere harcamasını yapmak, Sitenin ortak ısınma gider planını yapmak. Sitelerde ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin her türlü bakım ve onarımlarını yapmak. Sitelerde ve site benzeri yaşam alanlarında ortak karşılanması gereken giderleri belirleyip aidat tutarlarını hesaplamak. Temizlik Hizmetleri Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak. Her türlü temizlik, madde ve malzemeleri ile temizlik makinaları almak, satmak. Her türlü ev İşhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için;  A-Konu ile ilgili Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir İç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler alabilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezrinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. B-

Konusu ile ilgili nakil vasıtaları satın almak ve gerekirse satmak. C-Konusu ile ilgili ithalat ve ihracat yapmak. D- Konusu ile ilgili diğer şirketlerle ortak olmak işbirliği yapmak mümessillikler ve bayilikler almak ve vermek. E- Konusu ile ilgili olarak marka,ihtira beratı, veya diğer her türlü sınai mülkiyet haklarını elde etmek, devir almak, devir etmek, ferağ vermek ve bunlar üzerinde lisans know- how anlaşmaları yapmak. F- Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında pazarlar aramak, kurulacak sergi ve fuarlara iştirak etmek G-Konusu ile ilgili olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşlarından yerler kiralamak. H-Konuları ile ilgili her türlü danışmanlık hizmetleri vermek. Şirket yukarıda gösterilen konulardan başka işlere girmek istediği takdirde ortaklar kurulu bu yolda bir karar aldığı taktirde Ticaret Sicil Memurluğunun onayı ile bu işleri de yapabilecektir.   



Geri Dön