04 / 05 / 2024

Marmariste otel mühürlenmesi

Marmariste otel mühürlenmesi

Marmaris' te yapımına başlanan 5 yıldızlı otelin inşaatı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu olmadığı için mühürlendi. Çok sayıda kamyon ve iş makinesi mühürlenen sahada kaldı...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Bodrum'da mühürlenen inşaatlar yeniden mi başladı?

Bodrum'da geçen yıl imara aykırılıkları nedeniyle mühürlenen 1611 konut ve 4 otel projesi mühürlenmişti. İçlerinde ünlü firmaların da olduğu inşaatlarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceleme yapmıştı...

Acıbadem’deki yurt inşaatının mühürlenmesi için toplanıldı!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

Mudanya'daki otel inşaatı mühürlendi!

Bursa'nın Mudanya İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'ndeki otel inşaatı aykırı imalat yapılması nedeniyle belediye tarafından mühürlendi. Yapı sahibine ise 365 bin 189 lira para cezası verildi.

Muğla’da 4 kez mühürlenen inşaat devam ediyor!

4 kez mühürlenmesine rağmen devam eden kaçak otel inşaatının ikinci katının  kolonları atıldı, tavanının betonu döküldü. İnşaatta çalışan bir işçi duvardaki mührü gösterip, “Mührü sen de görüyorsun. Biz işimizi yapıyoruz. Bize ‘Devam edin’ dediler, devam ediyoruz” dedi.

Adana'da kaçak bina mühürlendi!

Adana Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatı bulunmayan apart otel olarak kullanılan eski bir bina mühürlendi.

Kumluca Ceneviz Koyu'ndaki kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz koyunda kaçak olduğu tespit edilen yapılar Kumluca Belediyesi tarafından mühürlendi. Çetinkaya, “Belediyemiz sınırları içinde, hiç kimsenin kanuna aykırı kaçak yapılaşma yapmasına müsaade etmiyoruz." dedi.

Mimarlar Odası'nın kaçak katına mühür!

İstanbul Mimarlar Odası'nın Karaköy merkez binasının çatı katına kaçak olarak inşa edilen restoran mühürlendi.

Mimarlar Odası'nın Karaköy'deki kaçak restoranı mühürlendi!

İstanbul Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki merkez binasının çatı katına kaçak olarak inşa edilen restoran mühürlendi.

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. Seracettin Özgü Oral ve Süheyla Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Giresun Belediyesi TOKİ'nin 550 konutluk inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, TOKİ'nin Aksu Mahallesi'ndeki eski kağıt fabrikası arazisinde yapımına başladığı 550 konutluk inşaatı ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Marmariste otel mühürlenmesi Haberi

Marmariste otel mühürlenmesi

Marmaris'te yapımına başlanan 5 yıldızlı otelin inşaatı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu olmadığı için mühürlendi. Çok sayıda kamyon ve iş makinesi mühürlenen sahada kaldı.


Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan 40 bin 770 metrekarelik arazide, 654 oda kapasiteli lüks bir otel yapılması için bir süre önce hafriyat çalışmalarına başlandı.


KAMYON VE İŞ MAKİNELERİ MÜHÜRLENEN ALANDA KALDI 


Muğla Valiliğine, söz konusu inşaata gerekli izinler alınmadan başlandığı yönünde bir şikayette bulunulması üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gelerek inceleme yaptı. İncelemede "ÇED Olumludur" veya "ÇED Gerekli Değildir" kararı alınmadan otel inşatına başlandığı tespit edildi. Bunun üzerine Marmaris Kaymakamlığına gönderilen yazıyla inşaat faaliyetinin durdurulması istendi.


Kaymakamlık tarafından görevlendirilen Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaat alanının etrafını şeritlerle çevirerek mühürleme işlemini gerçekleştirdi....