02 / 05 / 2024

Marmaristeki yangının hasarı

Marmaristeki yangının hasarı

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Bir evde meydana gelen tüp patlamasında parçanın sıçramasıyla başlayan orman yangınında 8 bin 903 ağacın zarar gördüğü tespit edildi.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

İzmit'te yangın çıktı!

İzmit'te yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu binada küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangın sebebiyle çevrede oturan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Konutlarda en sık görülen riskler sel, yangın ve hırsızlık!

Konut Hasar Araştırması ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Yaklaşık 19 milyon konutun bulunduğu ülkemizdeki konutlarda en sık hasar dahili su, en yoğun hasar ise yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor.

Ankara Hamamönü'ndeki tarihi konakta dün gece yangın çıktı!

Ankara Hamamönü'nde bulunan tarihi bir konakta dün gece yangın çıktı. Alevler ekiplerin zamanında müdahalesiyle yakınındaki diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası konakta maddi hasar oluştu.

Antikacılar Sokağı'nda yangın çıktı!

ÜSKÜDAR' da iki katlı bir sanat atölyesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, dükkanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi..

Uşak'ta fabrika yangını!

Yapma çiçek fabrikasında çıkan yangında büyük hasar meydana geldi. Uşak ve Banaz'dan gelen 10 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Üsküdar'da sanat atölyesinde yangın çıktı!

Üsküdar'da sanat atölyesinde yangın çıktı. ÜSKÜDAR'da iki katlı bir sanat atölyesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, dükkanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır?

Yangın sigortası genel şartları gereğince yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır? Yangın sigortası sözleşmesi ile sigorta edilmiş şeylerde meydana gelen zararın miktarı taraflar arasında yapılacak anlaşmayla tespit ediliyor...

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı!

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı. İlkadım ilçesindeki bir giyim mağazasında çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeni ile işyerinde büyük çaplı hasar oluştu.

Marmaristeki yangının hasarı Haberi

Marmaristeki yangının hasarı

Marmaris'te 44 hektar orman alanının zarar gördüğü yangında, 8 bin 903 ağacın da yandığı belirlendi. 


Marmaris Orman İşletme Müdürü Hakan Zeybek, işletme müdürlüğünde, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'in de aralarında bulunduğu kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Beldibi Mahallesi'nde 18 gün önce meydana gelen orman yangının bilançosu hakkında bilgi verdi. 


Bir evde patlayan tüpün parçasının düştüğü ormanlık alanda yangının başladığını hatırlatan Zeybek, "Çok şansız bir gündü. Yangın mevsimin en şiddetli rüzgarının etkili olduğu güne denk geldi. Ekiplerimizin zamanında yaptığı müdahaleyle alevlerin daha geniş alana yayılması önledi" dedi. 


Yangının etkili olduğu sahada incelemelerini tamamladıklarını bildiren Zeybek, "Yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Kabukları yanmış ağaçların besin dolaşımını sağlayan tabakaları da alevlerden etkilenmiş. Bundan dolayı ağaçların tamamına yakını...