20 / 05 / 2024

Marmaroom Maltepe nerede yaşama geçiriliyor

Marmaroom Maltepe nerede yaşama geçiriliyor

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe'nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor.

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünya Şehir Maltepe detayları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Nouvel Maltepe nerede?

Toplam 163 bağımsız bölümden meydana gelen Nouvel Maltepe projesinde 0 faiz avantajı ile 36 ay taksitlendirme yapılabiliyor..

Adatepe Sahilada Maltepe nerede?

Maltepe Sahilada'da 290 adet konut bulunuyor. 25 katlı 2 bloktan meydana gelen proje 10 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Adatepe Sahilada Maltepe nerede?

Marmaroom Maltepe'de 3 oda 1 salonlar 555 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 13 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Marmaroom Maltepe'de 555 bin TL'ye 3+1!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede Evko Meot İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen proje 13 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Marmaroom Maltepe Konutları'nda 307 bin TL'den başlıyor!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Marmaroom Maltepe Konutları'nda fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Marmaroom Evleri'nde 500 bin TL'ye 3+1 ev!

48 ay vade farksız taksitle ödemelerin yapılabildiği Marmaroom Maltepe projesinde dairelerin fiyatları 307 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Marmaroom Maltepe'de 400 bin TL'ye 2+1 daire!

Evko Meot İnşaat imzasına sahip Marmaroom 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Marmaroom Maltepe'de 307 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

13 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede fiyatlar 307 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Evko Meot İnşaat imzasıyla yükselen Marmaroom İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor.

Maltepe Marmaroom'da 2+1'ler 372 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaatı'ın İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Marmaroom Maltepe Konutları'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 372 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marmaroom Maltepe'de son fırsatlar! 1+1'ler 285 bin TL!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1 ile 3+1 arasında dizayn edildi. 13 bin metrekare alan üzerinde yayılan Marmaroom projesi Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Marmaroom Maltepe nerede yaşama geçiriliyor Haberi

Marmaroom Maltepe nerede yaşama geçiriliyor

 Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe'nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor. 

Marmara Denizi ve Adalar manzarasının yanı sıra Süreyyapaşa Ormanı'nın büyüleyici atmosferi ile şehir hayatının tam ortasında sakin ve huzurlu yaşam alanı oluşturan proje, inşaat kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 


Aralık 2014'te daire teslimlerinin başlayacağı projede, son 20 daire için yapılan kampanyada yüzde 25' i peşin 24 ay vade ve "yüzde 0" faiz oranı imkânı ile konut satın alımı yapılabiliyor. 

Marmaroom Projesine özel anlaşmalı bankalardan yüzde 0,68 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri de alternatif olarak sunuluyor. 


Hemen tapu teslimi gerçekleşecek olan projede banka kredisi ile konut alımında dosya masrafı, ipotek tesis ve ekspertiz bedeli gibi masrafların...