05 / 05 / 2024

Marmo inşaat sarıçam

Marmo inşaat sarıçam

Marmo inşaat Şanlı İş merkezi temelini attı. Marmo İnşaat, hu kez İncirlik yakınlarında. konlör ve kullanım kolaylığının ön plana çıktığı Şanlı İs Merkezinin temelini dualarla attı.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Marmo inşaat sarıçam Haberi

Marmo inşaat sarıçam

İş aleminin ihtiyaç duyduğu, çok amaçlı nitelikli işyeri gereksinimlerini, günümüzün en son teknolojisi kullanılarak karşılayacak olan iş merkezi nin açılış törenine Bııvüksehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ. Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, işadamlan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Sarıçam'a yatırım yapılmalı Adana Sançam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iş merkezi inşaatının şantiyesinde gerçekleştirilen temel alma töreninde yaptığı konuşmada, iş merkezinin. 5 vıklızlı otel konforunda çalışma imkanı sunacağını belirtti. 


Uludağ, Adana nın inşaat sektörüyle ülke gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek. "Bu iş merkezinde yeşil alan olması da ayrıca sevindiricidir. 


İşadamlanmızı Sarıçam a yatırını yapmaya davet ediyorum" dedi. 


Bütün ayrıntılarında daha kaliteli bir iş hayatı Marmo İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Enver lilbislan. Mamıo İnşaat ın ilk defa Adananın güneyinde bir projeye başladığını,...