08 / 05 / 2024

Marriott Hotels ödül

Marriott Hotels ödül

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Güral Premier Hotel Tekirova, Travellers Choice ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ dünyanın en önemli turizm kritik sitesi TripAdvisor’ın verdiği en yüksek ödül olan Travellers’ Choice ödülünü kazandı.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

İstanbul EDITION’a Uluslararası Sürdürülebilirlik ödülü!

Dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Projesi Ödülü’nü bu akşam Londra Marriott Hotel’de düzenlenecek gala gecesinde teslim alacak.

The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı!

En iyi Sürdürülebilir Otel Ödülü alan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli olan The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı

''Nitelikli Gayrimenkul Ödülü''nü Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue aldı!

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, "nitelikli gayrimenkul ödülü" olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı.

Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue'ye Avrupa'dan ödül!

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, “nitelikli gayrimenkul ödülü” olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı...

2014 Trip Advisor Mükkemmellik Ödülü Constance Hotel'e!

Constance Hotels & Resorts ve Mauritius’da yer alan Links Golf Sahası, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor’ un kullanıcılarının oylarıyla 2014 Trip Advisor Mükemmellik Ödülü’ nün sahibi oldu.

Rixos Downtown oteli Blue Award ödülünü kazandı!

Rixos'a 2 ödül daha 2014 yılına, Bentour, Booking.com, Top Hotels'den aldığı ödüllerle giren gözde şehir oteli Rixos Downtown Antalya, mayıs ayında da iki ödüle birden layık görüldü.

Marriott Hotels ödül Haberi

Marriott Hotels ödül

Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel, Rixos Pera en lüks butik otel, TAV Airport Hotel İzmir en iyi havalimanı oteli, İstanbul Maçka by Marriot en iyi kent oteli, JW Marriott Hotel Ankara en lüks iş oteli, Club Alla Turca en iyi aile oteli, Cvk Hotels Park Bosphorus en iyi çıkış yapan lüks otel, TAV ‘primeclass’ en iyi CIP hizmeti, Yandex turizm sektörüne en iyi Reklam çözümleri sunan firma ödülünü aldı. Tüm dünyada en iyi otel grubu ödülünü Marriott Hotels alırken, serviste mükemmelliyet ödülü ise Armani Hotel Dubai’nin...