29 / 04 / 2024

Marriott International ve Starwood

Marriott International ve Starwood

AB Komisyonu, Marriott International ile Starwood 'un birleşmesinin rekabetle ilgili bir sıkıntı ortaya koymayacağı ve birleşme sonrasında AB çapında otelcilik sektöründe rekabetin devam edeceğini belirtti.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Doğan tarafından kuruldu.

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Bıju Chandran ve Frederic N. Randrıamora ortaklığında kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

Marriott International ve Starwood Haberi

Marriott International ve Starwood

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, ABD merkezli Marriott International'in Starwood şirketini 12,5 milyar dolara satın almasını onayladı. AB Komisyonundan yapılan açıklamada, iki ABD'li otelcilik firması Marriott International ile Starwood 'un birleşmesinin rekabetle ilgili bir sıkıntı ortaya koymayacağı belirtilerek, birleşme sonrasında AB çapında otelcilik sektöründe rekabetin devam edeceği bu nedenle de satın almaya onay verildiği bildirildi. 




Ege...