27 / 04 / 2024

Mars 2117 Project

Mars 2117 Project

Birleşik Arap Emirlikleri ,100 yıl içinde Mars'a koloni kuracak. 'Mars 2117 Project' isimli program dahilinde koloninin animasyon görüntüleri yayınlandı.

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Tesla’nın çılgın projesi 'Project Dojo' ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında başı çeken Elon Musk, "Project Dojo" adını verdiği süper bilgisayar projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Nivars Project müstakil villalarda yüzde 30 peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

Nivars Project imzasıyla Sakarya'da hayata geçirilen projenin kampanya detayları belli oldu. Proje yüzde 30 peşin ya da 60 aya varan vade fırsatıyla satışa sunulacak.

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Şanlı ve Mıkhaıl Mıronov ortaklığında kuruldu.

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde Besli tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Mars 2117 Project Haberi

Mars 2117 Project

Gezegenimizin dışında bir medeniyet kurmak için ilk adım atıldı. Dünya'nın dışındaki ilk yerleşim yeri 'Kızıl Gezegen' olarak da bilinen Mars'ta kurulacak.


Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) 100 yıl içinde Mars'a koloni kurmaya hazırlanıyor. BAE söz konusu koloniyi "mini kent" olarak tanımlıyor. 'Mars 2117 Project' isimli program kapsamında koloniye ait animasyon görüntüler yayınlandı.




Ancak bu Mars'a koloni kurmak için atılan ilk adım değil. Geçtiğimiz yıl Amerikalı iş adamı Elon Musk, 10 yıl içinde 200 bin dolarlık bilet ücretini ödeyenleri Mars'a göndermek ve bu gezegende kendi kendine yetebilen yerleşim alanı kurmak istediğini bildirdi. Gezegenimizden 205 milyon kilometre uzaklıkta bulunan Mars, Neil Armstrong'un Ay'a adımını atmasından...