14 / 05 / 2024

Marshall antakya evleri

Marshall antakya evleri

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Depremin sembolü olarak gösteriliyordu! Antakya'daki o bina da yıkıldı!

Depremin sembolü olarak gösterilen, 15 yıl önce ‘karbon fiberle'' güçlendirildiği için depremlerde dimdik ayakta kalan Antakya Belediye Kooperatif Evleri’ndeki A2 Blok, yenileme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildi. 

Girişimciler Eski Antakya Evleri'ni restore etti!

Çok sayıda cesur girişimci, yıkılmaya yüz tutmuş eski Antakya Evlerini özverili çalışmalar sonucunda tekrar ayağa kaldırdı, bu değerlerimizi cafe, restoran, eğlence mekanı olarak değerlendirerek canlandırdı, coşkusuna coşku kattı.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Teras Antakya Evleri güncel fiyat listesi!

Aküntaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 180 adet konut yer alıyor. Teras Antakya Evleri güncel fiyat listesine göre 2+1 daireler 199 bin TL'den başlıyor.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Teras Antakya Konutları'nda 269 bin liraya 4 oda 1 salon!

Teras Antakya Evleri'nde fiyatları 169 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi konut alternatifleri yer alıyor.

Aküntaş Teras Antakya Evleri'nde 269 bin liraya 4+1!

Antakya Teras Evler'de fiyatlar 169 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamındaki konutlara banka kredisi ile sahip olunabiliyor

Teras Antakya Evleri'nde 169 bin liraya!

Aküntaş Teras Antakya Evleri'nde fiyatlar 169 bin liradan başlıyor, peşin ödemelerde yüzde 10 ila 12 indirim yapılıyor

Teras Antakya Evleri'nde 159 bin liraya! 30 ay sıfır faizle!

Aküntaş İnşaat tarafından yapılan Teras Antalya Evleri projesinde 30 ay sıfır faizle vade yapılıyor. Projede fiyatlar 159 bin lira 274 bin lira arasında değişiyor

Teras Antakya Evleri’nde 30 ay sıfır faizle! 159 bin liraya!

Aküntaş İnşaat tarafından Antakya’da inşa edilen Teras Antakya projesinde evler 30 ay vade farksız taksitle satılıyor!

Teras Antakya Evleri'nde 138 bin liraya!

Teras Antakya Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 138 bin liradan başlıyor ve 240 bin liraya kadar yükseliyor

Marshall antakya evleri Haberi

Marshall antakya evleri

İnsanlara, yaşadıkları alanları bir damla boya ile yenilemek ve hayatı renklendirmek konusunda ilham veren Renk Hareketi Projesi, gri ve kasvetli alanları renkli hale getirmek için AkzoNobel tarafından dünya çapında başlatıldı. Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.


“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan, dekoratif boya sektörünün lideri AkzoNobel Marshall, Renk Hareketi ile insanların hayatına renk ve estetik katma konusundaki uzmanlığını bir adım daha ileriye taşıyor. İnsanlara, yaşadıkları alanları bir damla boya ile yenilemek ve hayatı renklendirmek konusunda ilham veren Renk Hareketi Projesi, gri ve kasvetli alanları renkli hale getirmek için AkzoNobel tarafından dünya çapında başlatıldı.


Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılında Kadıköy...