03 / 05 / 2024

Marshall Boya sermaye

Marshall Boya sermaye

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Marshall Boya hisselerinin olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilşkin özel bir durumu olmadığı yayınlandı...

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammet Gezginci tarafından kuruldu.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Arca Boya İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arca Boya İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Özer tarafından kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır tarafından kuruldu.

Boyateks Dekorasyon Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyateks Dekorasyon Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Kaya tarafından kuruldu.

Marshall Boya sermaye Haberi

Marshall Boya sermaye

Marshall Boya tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz hisse senetlerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin Kurul'un Seri VIII, No:54 sayılı Tebliğinin 17. maddesine istinaden aynı tebliğin 21 ve 22. maddelerine göre şirketimizce kamuya açıklanmamış özel bir durum sözkonusu...