18 / 05 / 2024

Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı

Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı

Marshall, boya ustalarının teknik donanımını artırmak, tüketicilere daha iyi sonuçlar sunmak amacıyla düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nı 2014 yılında sürdürüyor. Marshall Boya ustaları eğitimi devam ediyor...

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Habip Turhan, Mustafa Turhan ve Uğur Turhan ortaklığında kuruldu.

DYO, Rusya pazarında büyümeyi hedefliyor!

DYO, 2,2 milyar dolarlık Türkiye boya pazarının büyük oyuncularından biri. Bu yıl ciroda 1 milyar TL'yi aşacak olan şirket, Rusya pazarında büyümeyi hedefliyor. DYO Genel Müdürü Serdar Oran, "Beş yılda Rusya pazarındaki ciromuzu 5 kat artıracağız" diyor.

Yılmazlar Akrilik Boya İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Akrilik Boya İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Yılmaz tarafından kuruldu. 

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

DYO gayrimenkullerini satıyor!

DYO ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. 5 ildeki 6 gayrimenkulünü satışa çıkaran ünlü boya firmasının gayrimenkul fiyatları 65 bin TL'den başlıyor.

Gebze CBS Boya Fabrikası yeniden icradan satışta!

Gebze 2. İcra Dairesi, Kocaeli İli Gebze İlçesi'nde yer alan CBS Boya Fabrikası'nı yeniden satışa çıkardı. Gebze CBS Boya Fabrikası'nın satış bedeli 138 milyon 33 bin 363,25 TL olarak belirlendi.

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Alligator Yalı Boyası kusursuz bir görünüm sağlıyor!

Dış cephelere yeniden hayat veren Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Rio'nun Olimpiyat Köyü ne zaman tamamlanacak?

Rio'nun Olimpiyat Köyü'nün hazırlanış sürecinde gecikme olması beraberinde bir sürü sorun getirdi. Gecikmenin ana nedeni hava koşulları olarak gösterilse de işin gerçeği kalifiye işçi ve ustaların ücretlerinin ödenmemesi. İşte o haber...

Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı Haberi

Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı

Marshall, boya ustalarının teknik donanımını artırmak, tüketicilere daha iyi sonuçlar sunmak amacıyla düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nı 2014 yılında sürdürüyor. Program kapsamında 2014 yılı Mayıs ayı sonuna kadar tüm Türkiye’de 59 ilde 14 bin ustaya eğitim verilecek. 6 bin usta da Marshall bayilerinde uygulamalı eğitimlere katılacak. Eğitimlerde ustalara ürün uygulama ve boyada son trendler gibi konularda eğitimler verilecek.



“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katan Marshall, 2002 yılından bu yana düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’na 2014 yılında devam ediyor. Program kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında, ustalar için ürün uygulama ve boyada son trendler konularında eğitimler düzenlenecek.


Marshall’ın Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nda 2014 yılı Mayıs ayına kadar tüm...