02 / 05 / 2024

Marshall Club Card kadınlar günü

Marshall Club Card kadınlar günü

8 Mart’ta sevdiklerini sevindirmek isteyen Marshall Club Card sahipleri, kampanya ile marshallclubcard.com.tr adresindeki Hediye Kataloğunda sunulan ürünlere yüzde 50 puan indirimi fırsatı ile sahip olabiliyor.

Lasos Beach Club Bodrum'da lansman fiyatları devam ediyor!

META Bilişim İnşaat tarafından Bodrum Kıyıkıslacık lasos Koyu'nda yükselen lasos Beach Club Bodrum, 16 blokta 144 konuttan oluşuyor. 8 bin metrekare arsa üzerine kurulan proje, plaja 100 metre uzaklıkta yer alıyor.

Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nin yüzde 35'i satıldı!

Meta Bilişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum Kıyıkışlacık Iasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan 'Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Lasos Beach Club Bodrum projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

META Bilişim inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral Bodrum Kıyıkışlacık lasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Hasan Öztürk Marshall Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Sn. Hasan Öztürk'ü Yatırımcı İlişkileri Bölüm (YİB) yöneticisi olarak atadığını bildirdi

Mojo Music Club Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mojo Music Club Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Beyoğlu, Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Simon Marshall: Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz!

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı!

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı. Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı.

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi açıldı!

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Esentepe'te kuruldu.

Club Flipper icralık oldu!

Club Flipper icralık oldu. Ünlü işadamı Ahmet Bayer hakkında, tatil köyünün tadilatından kalan 1.5 milyon lirayı ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.Club Flipper'ın üçüncü şahıslara devrinin önlenmesi için tedbir talep edildi.

Nef’in yeni iş ortağı: You Club Concierge!

Yaşanabilir mekanların tesis edilmesinde yenilikçi ve farklı yaklaşımlarıyla birçok proje ortaya koyan Nef, rezidans ve ofislerinin “ Concierge ” hizmetini You Club Concierge ile sağlıyor...

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun!

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.

Marshall Club Card kadınlar günü Haberi

Marshall Club Card kadınlar günü

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Marshall Club Card ustalarına özel bir kampanya düzenliyor. Kampanyada Marshall Club Card sahipleri 8 Mart’ta annelerini, eşlerini ya da arkadaşlarını sevindirecek çok cazip hediyeleri, marshallclubcard.com.tr Hediye Kataloğu üzerinden yüzde 50 puan indirim avantajı ile alabiliyorlar.

marshallclubcard.com.tr Hediye Kataloğu’nda takıdan küçük ev aletlerine, kişisel bakım ürünlerinden parfüme kadar 10 kategoride 200 çeşit ürün, 8 Mart’ın en güzel hediyesini arayanları bekliyor.


Marshall Club Card ustaları, ödül ve indirim gibi birçok avantaj sunan marshallclubcard.com.tr’ de düzenlenen kampanyadan 03 – 10 Mart 2014 tarihleri arasında yararlanabilecek.


AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor


Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri...