26 / 05 / 2024

marshall mat ve silikonlu ipek boya

marshall mat ve silikonlu ipek boya

Marshall rahat sürülen, çabuk kuruyan ve kolay temizlenen Marshall Silikonlu Özel Mat ve Silikonlu İpek Mat boyalarla hayatınızda renkli bir sayfa açmak çok kolay hale geliyor...

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlyas Levent Mataracı tarfaından kuruldu.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Akkaya tarafından kuruldu.

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Hashemı ve Matın Haghkhakhıhnehshahrı ortaklığında kuruldu.

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş tarafından kuruldu.

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Muhammed Eymen Tuğra ortaklığında kuruldu.

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mat İç Mimarlık Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mat İç Mimarlık Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mücahit Aslantürk tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

marshall mat ve silikonlu ipek boya Haberi

marshall mat ve silikonlu ipek boya


Marshall  “Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall’ın boya işini zahmet olmaktan çıkarıp, keyif haline getiren üstün kaliteli ürün serisi Marshall Silikonlu Özel Mat ve Silikonlu İpek Mat sayesinde artık boya için baharı beklemeye gerek kalmıyor. Rahat sürülen, çabuk kuruyan ve kolay temizlenen Marshall Silikonlu Özel Mat ve Silikonlu İpek Mat boyalarla hayatınızda renkli bir sayfa açmak çok kolay hale geliyor.


“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, kışın kasvetli karanlık günlerinde, hatta eşiniz ve çocuklarınız işten ya da okuldan eve dönene kadar bile uygulayabileceğiniz yenilikçi ürünlerini sundu. Yeni Marshall Silikonlu Özel Mat ve Silikonlu İpek Mat boyalar, kolayca uygulanabilme, çabucak kuruyabilme ve silinebilme özellikleriyle hayatı renklendirmeyi çok daha kolay hale getiriyor.


Yeni Marshall boyalar ile hayatı...