17 / 05 / 2024

Marshall turuncu renk

Marshall turuncu renk

Turuncular, Marshall 2014 Renk Ailesi’ nin en dikkat çekici tonlarının başında geliyor çünkü anahtar turuncu, ortada durup fark edilmeyi isteyen renk tipi olma özelliğine sahip.

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Soyak ve Erkut Soyak ortaklığında kuruldu.

Teknosa Turuncu İndirim: Samsung Galaxy A04S'de büyük fırsat! Teknosa 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Teknoloji marketi Teknosa Turuncu İndirim günleri kapsamında Samsung Galaxy A04S cep telefonunda indirim yaptı. İşte detaylar..

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammet Yıldız ve Tayfın Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Turuncu Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Türkmne tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

Marshall turuncu renk Haberi

Marshall turuncu renk

Marshall 2014 Renk Ailesi’nde yer alan turuncular, geçmiş yıllara göre daha güçlü bir sarı etkisi ile geliyor. Gün batımı, öğütülmüş tarçın ve hintsafranı gibi doğanın renklerinden ilham alan Marshall turuncuları, evlere şimdiden yaz güneşinin enerjisini ve coşkusunu taşıyor. Gerçek etkisi yaratan renk ailesi  aynı zamanda kendi içinde turuncunun dönüşümünü yansıtıyor. Marshall turuncular, daha coşkulu bir etki yaratmak için bu yıl biraz daha yumuşak ve olgun. 


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2014 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Marshall 2014 Renk Ailesi’nde yer alan turuncular, yaz sıcağını ve enerjisini şimdiden mekanlara taşıyor.


Marshall turuncular daha coşkulu bir etki yaratmak için yenilendi


Turuncular, Marshall 2014 Renk Ailesi’nin en...