21 / 05 / 2024

Marshall\'ın boya ustalarına vereceği eğitim proğramı

Marshall\'ın boya ustalarına vereceği eğitim proğramı

Marshall, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için 300 boya ustasının sınav masrafını üstleniyor...

Bazı alanların orman sınırları dışına çıkarıldığı iddiası TBMM'de!

Bazı orman sahalarının orman sınırları dışına çıkarıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Birevim bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faiz ve enflasyonun vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak. Ayrıca yılbaşında da zam yapılacak...

Orman sınırları dışına çıkarılan alanlar satılacak!

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığındaki 65. Hükümetin son kararlarından biri İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Kütahya’da bazı yerleşim yerlerini orman sınırları dışına çıkarmak oldu. Orman sınırları dışına çıkarılan alanlar, vatandaşlara satılacak.

4 ildeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, 4 ildeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Dövizdeki artışın emlak piyasasına etkileri!

AREA Gayrimenkul, Proje, Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, "Dövizdeki artışın/dalgalanmanın emlak piyasasına etkileri" konulu yazı kaleme aldı. İşte detayları...

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Ormanların satışlarına ilişkin kanun tasarısı tam metni!

Meclis'te kabul edilen tasarının 13. maddesine göre, ormanlardaki canlı, dikili ağaçlar da ‘orman ürünü' kabul edip satışa çıkarılabilecek. İşte ormanların satışlarına ilişkin kanun tasarısının tam metni..

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Marshall\'ın boya ustalarına vereceği eğitim proğramı Haberi

Marshall\'ın boya ustalarına vereceği eğitim proğramı


Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı kapsamında 10 yılda toplam 100 bin ustanın tam donanımlı bir şekilde sektöre kazandırılmasını sağlayarak, istihdama da önemli oranda katkıda bulunan AkzoNobel Marshall, boya ustalarını desteklemeye devam ediyor.


Marshall, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için 300 boya ustasının sınav masrafını üstleniyor. Önümüzdeki dönemde de Marshall Club Card aracılığıyla ustalar sınava ücretsiz girme hakkı sağlayacak hediye puan sistemi getirilecek.  


2002 yılından bu yana sürdürdüğü Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı kapsamında 10 yılda toplam 100 bin boya ustasının profesyonel bir eğitim almasını sağlayan AkzoNobel Marshall, şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için ustaları destekliyor. Usta dostu bir...