30 / 04 / 2024

Marshall'ın boya ustalarına eğitim programı!

Marshall'ın boya ustalarına eğitim programı!

Marshall, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için 300 boya ustasının sınav masrafını üstleniyor...




Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı kapsamında 10 yılda toplam 100 bin ustanın tam donanımlı bir şekilde sektöre kazandırılmasını sağlayarak, istihdama da önemli oranda katkıda bulunan AkzoNobel Marshall, boya ustalarını desteklemeye devam ediyor.


Marshall, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için 300 boya ustasının sınav masrafını üstleniyor. Önümüzdeki dönemde de Marshall Club Card aracılığıyla ustalar sınava ücretsiz girme hakkı sağlayacak hediye puan sistemi getirilecek.  


2002 yılından bu yana sürdürdüğü Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı kapsamında 10 yılda toplam 100 bin boya ustasının profesyonel bir eğitim almasını sağlayan AkzoNobel Marshall, şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için ustaları destekliyor. Usta dostu bir marka olarak AkzoNobel Marshall, ilk etapta, Marshall Club Card’ı en çok kullanan 300 ustanın 500 TL’lik sınava giriş bedelini karşılıyor. Ardından Marshall Club Card içerisindeki hediye kataloğunun içine eklenecek mekanizma ile sınava girmek isteyen ustalar, kartlarında puan biriktirecek ve hediye puanları ile sınava ücretsiz olarak girme hakkına sahip olabilecek.


“Profesyonelliğini belgelemiş ustalarımızla hayata renk katıyoruz”


Yeni eğitimin açılış konuşmasını yapan ve konuşmasında, Marshall’ın ustalara verdiği önemi vurgulayan AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Fatoş Burak Özdoğan şunları ifade etti: “AkzoNobel Marshall olarak en önemli hedefimiz, tüm renkleri, en canlı halleri ile hayata taşımak. En büyük önceliğimiz ise müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Bu hedefe ilerlerken, ustalarımız bizimle tüketicilerimiz arasında en büyük ve en değerli bağı oluşturuyor. 10 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğümüz Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı aracılığıyla 100 bin ustaya ulaştık. Sektörün lideri ve usta dostu bir marka olarak, şimdi de, Milli Eğitim Bakanlığı’nın zorunlu hale getirdiği Usta Ölçme Değerlendirme Sınavı ve Sertifika Programı için de ustalarımıza gereken desteği vermek üzere kolları sıvadık. Eğitimlerimiz ve çalışmalarımızla son derece donanımlı hale gelen ustalarımız, bu sınav programı ile profesyonelliğini belgelemiş olacak. Eğitimlerini sertifika ile belgelemiş ustaların profesyonel meslek hayatında ilerlemesine katkı sağlamaya ve tüketicilerimizin hayatlarına renk katmaya devam ediyoruz.”


10 yılda, Türkiye’nin dört bir yanından 100 bin ustaya eğitim


AkzoNobel Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı, 2002 yılından bu yana ücretsiz olarak yürütülüyor. Türkiye’nin hemen her yerinden ustanın katılabildiği eğitimler, son derece modern ve eğitime elverişli olarak donatılmış AkzoNobel Marshall’a ait dört merkezde gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Kocaeli Üniversitesi protokolleri ile gerçekleşen eğitimler sonucunda ustalara, Marshall, MEB ve Marshall KOÜ tarafından onaylı sertifikaları veriliyor. 2013 Mayıs ayı itibariyle 100 bin boya ustasına ulaşan ve yüzde 90’ı seminer çalışmaları olarak sürdürülen program kapsamında AkzoNobel Marshall, ustalarla bir araya gelerek, onların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlerken, onları sektördeki gelişmeler ve yeni ürünlerin yanı sıra iş güvenliği ve sağlığı konularında da bilgilendiriyor. Ayrıca eğitimlerde, uygulama, sistem, müşteri ilişkileri ve teklif hazırlama konularında da kapsamlı bilgiler sunuluyor. Eğitimlere, bayi referansı ve MEB’in istemiş olduğu asgari şartları karşılayan herkes katılabiliyor. Seminerler ise herhangi bir şart aranmaksızın bütün ustalara açık.


Ustalar eğitim alıyor, hayata renk katıyor


AkzoNobel Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’na katılan ustalar, sektördeki yenilikler ve yeni çıkan ürünler hakkında bilgilendirildiği için ürün tercihleri ve seçimleri sırasında tereddüt yaşamıyor. İhtiyaca uygun doğru ürünü kullanarak, hem kendi çalışmalarında üstün performans sergiliyor hem de evini boyadıkları ev sahiplerine doğru bilgi ve çözümler sunarak, onların da memnun kalmasını sağlıyor. Eğitimin en önemli maddelerinden biri olan iş güvenliği ve sağlığı  bilgilendirmeleri sayesinde boya ustaları, iş kazaları konusunda daha bilinçli ve dikkatli hale geliyor, böylece kazaların önlenmesi ve azalmasına da katkı sağlanıyor.


AkzoNobel Marshall ustalardan ilham alıyor, sektör kalkınıyor


Aldıkları eğitimler, ustaların daha fazla iş almalarına ve müşterilerinin onlara daha fazla güvenmelerine katkı sağlarken, sektöre kalifiye eleman kazandırılmasına ve istihdama da büyük katkıda bulunuyor. Diğer taraftan, işin sahasında bulunan, yaptıkları çok farklı kategoride ve sayıdaki uygulama dolayısıyla iş tecrübeleri bir hayli yüksek olan ustaların fikirleri, AkzoNobel Marshall’a da ilham veriyor.  


AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor


Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel’in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye’de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amstredam Hollanda’da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel’in dünya çapında 80’den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor. www.marshallboya.com


Geri Dön