03 / 05 / 2024

marshallın yeni genel müdürü

marshallın yeni genel müdürü

AkzoNobel Marshall, bundan sonra yeni Genel Müdürü Petros Katsampouris’in liderliğinde insanların hayatına renk katmaya devam edecek

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

EYAP'ın yeni genel müdürü Ferit Erin oldu!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin (EYAP) yeni genel müdürü, Ferit Erin oldu. Erin, daha önce de aynı şirkette pazarlama direktörü olarak çalışıyordu.

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Taşköprü Ziraat Odası'nın yeni binası açıldı!

Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığı’nın yeni binası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı törenle açıldı..

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

marshallın yeni genel müdürü Haberi

marshallın yeni genel müdürü

 2002’den bu yana Yunanistan boya endüstrisinin lider şirketi AkzoNobel Vivechrom S.A.’nın Genel Müdürlüğü’nü yürüten Katsampouris, “Yunanistan’da Yılın En Kaliteli Lideri 2009” ve “Avrupa’nın En Kaliteli Lideri Adaylığı 2010” gibi önemli yöneticilik ödüllerine layık görüldü.


Yunanistan Ticari İşletmeleri Federasyonu Genel Konseyi üyesi olan Katsampouris, Atina ve Yunanistan Üniversiteleri’nde konuk eğitmen olarak reklam ve satış üzerine dersler de veriyor. 


Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonu ile Türkiye’nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olma yolundaki hedefini Nisan 2012’de açıklayan AkzoNobel Marshall, yeni yıl hedeflerine yeni Genel Müdürü liderliğinde ilerliyor. Türkiye’nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası AkzoNobel Marshall’ın Genel Müdürlük koltuğuna 2002’den bu yana Yunanistan boya endüstrisinin lider şirketi AkzoNobel Vivechrom S.A.’nın Genel Müdürlüğü’nü yürüten Petros Katsampouris oturdu.


Yöneticilikte 30 yılı aşkın ödüllü deneyim


1952...