04 / 05 / 2024

mars\'ta şehir inşa edilmesi

mars\'ta şehir inşa edilmesi

Elon Musk Mars'ta şehir inşa edecek, projenin maliyetinin 36 milyar dolar olması planlanıyor

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yusufeli'nde muhteşem bir şehir inşa ediliyor!

"Baraj sularının altında kalacak Yusufeli ilçesinin yerleşim yerini değiştirmek zorunda kaldık ama şimdi helikopterle geçerken baktım ki lebiderya, denize nazır konutlarımız yapılıyor. Her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

Gaziantep Geneyik'e yeni şehir inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte Geneyik bölgesinde 4 milyon metrekare alana yeni bir şehir inşa etmeyi planladıklarını müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Caracas'ta cami inşa etmeyi planlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Erdoğan, "Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planlıyoruz" dedi.

Van'a otobüsler için modern tesis inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren otobüsler için modern bir tesis inşa etti. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

Santa Harabeleri’ne inşa edilen bina taşla kaplandı!

Gümüşhane'nin Dumanlu köyü sınırları içerisinde yer alan arkeolojik doğal sit alanı Santa Harabeleri’ne inşa edilen 2 katlı tuğla binanın dış cephesi taşla kaplandı.

mars\'ta şehir inşa edilmesi Haberi

mars\'ta şehir inşa edilmesi

PayPal şirketinin kurucularından Elon Musk Mars'ta şehir inşa etmeyi planlıyor. İnşa edeceği şehri yavaş yavaş tasarlamaya başlayan Musk Mars'taki şehirde 80 bin kişinin konaklayabileceği kapasitede olmasını istediğini belirtti. Projenin maliyetinin 36 milyar dolar olması...