29 / 04 / 2024

Martı Gayrimenkul bodrum

Martı Gayrimenkul bodrum

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Bodrum Kızılağaç'ta 55 bin 634 metrekare arazi aldı. Firma turizm kompleksi inşa edecek.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Martı GYO, Martı Gayrimenkul Yatırım oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebi olumlu karşılandı...

Martı GYO'dan gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO Aydın Karacasu gayrimenkulü değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu yayınladı...

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

Martı GYO Muğla Ortaca gayrimenkul değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'da bulunan gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı. 

Martı GYO, RM Ritim Gayrimenkul Değerleme şirketi ile anlaştı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO, RM Ritim Gayrimenkul Değerleme şirketi ile anlaştı.

FB Gayrimenkul’den Bodrum’a 40 milyon euroluk yatırım!

FB Gayrimenkul Yatırımları, 40 milyon euroluk yatırım planı için düğmeye bastı. FB Gayrimenkul, Bodrum Bitez Yalıları, IVY Yalıkavak ve Tilkicik Yalıkavak projeleriyle Bodrum’un çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsaları için atağa geçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Çerkezköy'deki toplam 50 bin 852 metrekarelik arsalar üzerine yapılan proje için MB Advisory Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri'nden finansal danışmanlık hizmeti alacak.

Martı GYO finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'ni seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Martı GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 aylık konsolide olmayan sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Martı GYO ticari olmayan alacaklarını açıkladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, mali tablolarındaki ticari olmayan alacaklarını açıkladı. GYO açıklamasında Kibele Proje ve Narin Tekstil'den olan alacaklarına da yer verdi.

Martı Gayrimenkul bodrum Haberi

Martı Gayrimenkul bodrum

Martı Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 23.10.2014 tarihinde yapılan ihalede;


T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 2014/1 sayılı Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu'nda yer alan taşınmazlardan, Mülkiyeti Muğla T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'na ait Muğla İli Bodrum İlçesi Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii 1 nolu özel parsel, 55.634,60 m2 yüzölçümlü, Bodrum merkezine 8 km mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip taşınmazın, 49 yıl süreli olarak hak tesisine ilişkin ihale Şirketimiz tarafından kazanılmıştır.


Türkiye'nin İstanbul'dan sonra en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum'da yer alan bu taşınmaza, Şirketimizin büyüme hedefleri doğrultusunda bir turizm kompleksi inşa edilecektir.


İhale şartnamesine göre, Altyapı Katılım Payına ilişkin teminat mektubu, 30 gün içinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na teslim edilecektir.


İmar planları...