08 / 05 / 2024

Martı GYO fiyat açıklaması

Martı GYO fiyat açıklaması

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleri 722.4 milyon TL'ye çıktı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkul değerleri 542 milyon 621 bin 761 TL iken, 179 milyon 784 bin 852 TL artış ile 722 milyon 406 bin 613 TL'ye çıktı. 

Martı GYO 220 milyon TL'lik pay halka arz edecek!

Martı GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 220 milyon TL artışla 300 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 220 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan izahname SPK tarafından onaylandı. 

Martı GYO'nun çıkarılmış sermayesi 330 milyon TL oldu!

Martı GYO, çıkarılmış sermayesinin yüzde 200 bedelli olmak üzere 220 milyon TL nakit artırılarak 110 milyon TL'den 330 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verdi. 

Martı GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Martı GYO'nun 31 Mayıs 2021 tarih 1075 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulu komite üyeleri seçildi.

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Martı GYO'dan 25.5 milyon TL'lik satış!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 özel hesap dönemi, 4. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınlandı. 

Martı GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Martı GYO'nun kar payı dağıtılmaması hususu Genel Kurul toplantısında onaylandı. Bu kapsamda, şirket 1 Nisan 2019 ile 31 Mart 2020 dönemi için kar payı dağıtmayacak. 

Martı GYO'nun bağış üst sınırı 100 bin TL oldu!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleme süresi 1 ay daha uzatıldı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkuller ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesini teminen, şirkete verilen süre 1 ay daha uzatıldı. 

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Mart GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Mart GYO, 2020 yılı özel hesap dönemine ilişkin finansal tablolarında 18 milyon 837 bin 319 TL kar oluşmasına rağmen Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına karar verdi. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı GYO fiyat açıklaması Haberi

Martı GYO fiyat açıklaması

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. 

Martı GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklama yapması talep edilmişti.

Şirketin hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak, Martı GYO'nun kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 22.10.2020 tarih ve BİAŞ-2-4306 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklamamız talep edilmiştir. Şirketimiz hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri...