29 / 04 / 2024

Martı Otel kap açıklaması

Martı Otel kap açıklaması

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklıklar, finansal duran varlıklar ile finansal yatırımlara ilişkin bilgiler yayınlandı.

Martı Otel yurtiçi kira sertifikası ihracı kararını yayınladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, yurtiçi kira sertifikası ihracı Yönetim Kurulu Kararı hakkında bildirim yayınlandı.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Mini 5 Kapı'ya 5 bin 990 TL'lik son dakika indirimi geldi! İşte Mini 5 Kapı 12 Mart 2023 fiyat listesi!

Mini 5 Kapı'ya 5 bin 990 TL'lik son dakika indirimi geldi. Peki Mini 5 Kapı'nın Mart 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 5 Kapı 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Mini 3 Kapı’ya tam 5 bin 718 TL indirim geldi! İşte Mini 3 Kapı 4 Mart 2023 fiyat listesi!

Mini 3 Kapı’ya bu ay tam 5 bin 718 TL indirim geldi. Peki Mini 3 Kapı'nın Mart 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 3 Kapı 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Altın kolyeler 843,67 TL'den başlıyor! Bu kolyeler kapış kapış satılıyor! Sembolgold 2 Mart 2023 fiyat listesi

Altın kolye fiyatları Sembolgold'ta 843,67 TL'den satışa sunuluyor. Kolye almak isteyenler için büyük fırsat niteliğinde olan bu kolyeler kapış kapış satılıyor. Kolye almak isteyenler işte dev fırsat! Sembolgold 2 Mart 2023 fiyat listesi.

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Martı Otel kap açıklaması Haberi

Martı Otel kap açıklaması

Martı Otel açıklaması;


MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. - GAYRİMENKULE DAYALI SERMAYE PİYASASI ARAÇLARINA YATIRIM YAPMAK - 110.000.000,00 -52.639.998,00 TL - 47,85 - BAĞLI...