05 / 05 / 2024

Martı Otel ödeme

Martı Otel ödeme

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Otel 15. Kupon ödeme tutarı olan 40 milyon lirayı yayınladı.

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Luxera Gayrimenkul mart ayına özel dönüşü muhteşem olacak fırsatını duyurdu. Luxera'nın en değerli projelerinde yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız ödeme kolaylığı devam ediyor.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Mart'ta kartlı ödeme tutarı yüzde 117 artarak 523 milyar TL'yi aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye genelinde Mart ayında kartlı ödeme tutarı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 117 arttı ve 523,2 milyar liraya çıktı.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz ay Bakanlık taarfından deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz haftalarda deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Panora GYO 4. taksitini 18 Mart'ta ödeyecek! 

Panora GYO, 2019 yılına ilişkin temettüye ait  4. taksit tutarı ve zamanını açıkladı. Dördüncü taksit kayıt tarihi 171 Mart 2021, ödeme tarihi ise 18 Mart 2021 olarak belirlendi. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Martı Otel ödeme Haberi

Martı Otel ödeme

Martı Otel İşletmeleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından ihraç edilen, 40.000.000 TL nominal değerli, 2 yıl vadeli, TRSMMRT41510 ISIN Kodlu tahvilin 15.kupon ödemesi olan 463.719.95 TL faiz ödemesi 31.07.2014 tarihinde...