06 / 07 / 2024

Martı Otelin acı günü

Martı Otelin acı günü

Martı Otel İşletmeleri A.Ş Tesisler Satış Direktörü Eray Solmaz vefat etti. Eray Solmaz'ın vefatı üzerine Martı Otel İşletmeleri A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.

Martı Myra Otel'in satışı iptal edildi!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışının iptal edilmesine karar verildi. 

Martı Myra Otel'in satışıyla ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışın devamına dair bir karar getirilmediği takdirde satışın düşürülmesi kararının infazı kararı alındı.

Martı Myra Kemer icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya ili Kemer ilçesinde bulunan Martı Myra Otel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise  278 milyon 578 bin 131 TL olarak açıklandı. 

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Martı Projesi inşaat alanındaki eserlere kazıklı koruma!

Kabataş'ta Martı Projesi kapsamında inşaat alanı içinde kalan çeşme, türbe ve tarihi çınar ağacı kazıklı ada yöntemiyle yerleri değiştirilmeden korunacak.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

AC Yapı Moment İstanbul yüzde 15 kampanyası için son günler!

AC Yapı tarafından 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek daireler için kişiye özel ödeme planları ve anlaşmalı bankalar ile kredi imkânları sunulurken, yüzde 15 indirim fırsatından yararlanmak için son gün 15 Mart.

AC Yapı Moment İstanbul Evleri fiyat!

AC Yapı Moment İstanbul Evleri fiyat listesi 359 bin liradan başlayarak değişiyor. Moment İstanbul Evleri Kartal projesinde 15 Mart'a kadar yüzde 15 indirim yapılıyor...

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

The Mandarins Limited Acıbadem Mart'ta satışta!

Mart ayında satışa çıkacak olan The Mandarins Limited Acıbadem projesinde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor, projenin teslimlerinin Mayıs 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

AC Yapı Moment İstanbul'da 289 bin TL'ye!

AC Yapı tarafından inşa edilen AC Yapı Moment İstanbul Kartal projesi, Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçiriliyor. AC Yapı Moment İstanbul projesi 2017 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Martı Otelin acı günü Haberi

Martı Otelin acı günü

Martı Otel İşletmeleri A.Ş Tesisler Satış Direktörü Eray Solmaz vefat etti.  Eray Solmaz'ın vefatı üzerine Martı Otel İşletmeleri A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;

Tesisler Satış Direktörümüz, sevgili çalışma arkadaşımız Eray Solmazı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kederli ailesine, tüm sevenlerine, turizm camiasına sabır ve başsağlığı...