05 / 05 / 2024

Martins Property Corporation

Martins Property Corporation

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

Nataly Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nataly Property Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rowaıda A.M.H. Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Property Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Maen Alımam tarafından kuruldu.

Professor Property Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Professor Property Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Anas Alsagherjı tarafından kuruldu.

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  350 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Keskin tarafından kuruldu.

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Elmusa tarafından kuruldu.

Property Superıors Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Superıors Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli  ile Başar Kayalı tarafından kuruldu.

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ezzeddın Neameh tarafından  kuruldu.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Khodadadımaghanjough tarafından kuruldu.

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Mayadah H.M. Tubaıl tarafından kuruldu.

Martins Property Corporation Haberi

Martins Property Corporation

Şişli Mecidiyeköy'de yer alan Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması sürüyor. 


Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı yazarak soruşturma kapsamında Kuveyt devletinin, AVM'nin sahibi İngiliz şirketi ST. Martins Property Corporation yetkililerini ifadeye çağırdı, gelmemeleri halinde de zorla getirilmeleri kararı verdi.


"İmar kirliliği" iddiası

CHP’li meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan, yetkililer hakkında imar kirliliğine neden olma suçundan kamu davası açılmasını ve cezalandırılmasını istemişti.


Bir yetkili ifade verdi

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü AVM’yi yöneten Pradera şirketinin ülke müdürü Alison Greer Rehill Ergüven’in ifadesini aldı. Ergüven ifadesinde şikâyet dilekçesinin aksine ST. Martins’in çalışanı ve yetkilisi olmadığını söyledi. Ergüven, "Pradera, St. Martins’in bir hizmet sağlayıcısıdır" dedi.  Ergüven hakkında takipsizlik kararı verilmesini...