01 / 05 / 2024

martta öntalep toplanacak

martta öntalep toplanacak

Nurol GYO, Basın Ekspress yolundaki Hürriyet Gazetesi arazisi üzerindeki yeni projesi için Mart ayında ön talep toplamaya hazırlanıyor. Projenin Nisan ayı içerisinde satışa çıkması hedefleniyor...

Dış ticaret açığı martta 0,9 artarak 8,34 milyar dolar oldu!

Dış ticaret açığı martta yüzde 0,9 artarak 8,34 milyar dolar oldu. Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,4, ithalat yüzde 3,4 artış kaydetti.

İstanbul enflasyonda da şampiyonluğu bırakmıyor! İşte martta fiyatı en fazla artan ürünler!

Türkiye’nin mega kenti İstanbul, enflasyonda da şampiyonluğu bırakmıyor. Açıklanan son verilere göre martta tüketici fiyatlarının yüzde 2,95 arttığı İstanbul’da enflasyon serisi 45. ayda da sürdü.

Martta İnşaat Elektrik Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martta İnşaat Elektrik Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Sayer tarafından kuruldu.

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bazı taşınmazlar için teklif toplanacak!

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Martta en fazla reel getiri avrodan oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, martta en fazla reel getiri avrodan sağlandı.

Gazze'nin yeniden imarı için 45 ülke İstanbul'da toplanacak!

Gazze'nin yeniden imarı için 45 İslam ülkesinden önemli isimler İstanbul'da toplanacak. Toplantı 24 Mart'ta İstanbul Wish Otel’de yapılacak...

Avrupalı müteahhitler Türkiye’de toplanacak!

Her yıl iki kez Avrupa'nın farklı şehirlerinde toplanan Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) 2018'de İstanbul'da toplanacak. 

ABD'de inşaat harcamaları martta zirveden indi!

ABD'de inşaat harcamaları martta bir önceki aya göre yüzde 0,2 düşüşle 1 trilyon 218 milyar dolara geriledi.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Şubat Çarşamba saat 18:30'da toplanacak. Toplantı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında gerçekleşecek.

İskenderun Belediye Meclisi bugün toplanacak!

İskenderun Belediye Meclisi Ekim ayı son yapmak üzere İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında belediye meclis salonunda toplanacak

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak!

Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştiği Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak

martta öntalep toplanacak Haberi

martta öntalep toplanacak
Nurol GYO, 127 milyon 500 bin TL'ye satın aldığı Basın Ekspress yolundaki Hürriyet Gazetesi arazisi üzerine yeni Basın Ekpress Projesi yapacak. 58 bin 609 metrekare alan üzerinde yükselecek proje için Mart ayında ön talep toplanmaya başlanacak. 
Ruhsat aşamasına gelinen Nurol GYO Basın Ekspress Projesi, 1.100 konut, 160 odalı 4 yıldızlı otel, ofis bloku ve alışveriş vadisinden meydana gelecek. Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, yeni projede yüzde 18'lik KDV oranını sübvanse edeceklerini belirtti. Lokasyona göre fiyatların düşük tutulacağını söyleyen Aykaç, yeni Basın Ekspress Projesi'ne büyük talep olduğunun da altını çizdi. Projenin Nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor.
0 212 286 82 40
http://www.nurolgyo.com.tr/
Merve...