06 / 06 / 2024

Maru Mekan Sistemleri iletişim

Maru Mekan Sistemleri iletişim

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Paçacı tarafından kuruldu. 

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Paçacı tarafından kuruldu. 

İBB Sosyal Tesisleri 'En Yeşilaycı Sosyal Mekan' seçildi!

Geçtiğimiz ay 12.Uluslarasası Gastronomi Festivali'nde altın madalyaya layık görülen İBB Sosyal Tesisleri, 7 Mart gecesi Türkiye Yeşilay Cemiyetince düzenlenen “Yeşilay'ın En'leri Zümrüdüanka Ödül Gecesi”nde “En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü aldı. ..

Biltek Enerji Sistemleri Uygulama Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biltek Enerji Sistemleri Uygulama Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdal Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta Dumankaya Flex Sitesi C1 Blok'ta kuruldu.

Bosch Fren Sistemleri Bursa'daki yeni fabrikasının temelini attı!

Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ' nin, Bursa Organize Sanayi Bölgesi' nde ( OSB ) kurulması planlanan ve yeni fabrika olacak binanın temeli, törenle atıldı.

Güvenlik sistemleri markalı projeler de hırsızlık oranlarını düşürdü!

Standart bir hizmet haline gelen güvenlik sistemleri markalı projeler de hırsızlık oranlarını düşürdü. Projelerde verilen 24 saat güvenlik hizmeti ve kameralı izleme sistemleri özellikle bu projelerin ofis kısımlarında iyi sonuçlar verdi.

Serona Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serona Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Daşdemir, Ahmet Onur Kılıçkıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Ümraniye'de kuruldu.

Gurur Matbaa İnşaat Elektronik ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gurur Matbaa İnşaat Elektronik ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Aktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Kemal Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

4Duvar Yapı Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4Duvar Yapı Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İdiris Yaylaoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Ginza Lavinya Park'ta kuruldu.

Tatilcilerin gözde mekanı Abant oldu!

Tatilcilerin gözde mekanı bu yıl Abant oldu. Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı' nı geçen yıl yerli ve de yabancı 400 bin tatilci ziyaret etti.

Adalı Yapı Sistemleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Yapı Sistemleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Öznur Kaya, İlknur Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Yangın söndürme sistemleri yönetmeliği!

Yangın Söndürme Sistemleri mevzuatı, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında Yedinci Kısımda açıklanıyor. Yönetmeliğe göre, yangın söndürme sistemi, yangın öncesi ve sırasında kullanılan sabit söndürme tesisatlar olarak tanımlanıyor..

WILO, pompa sistemleri eğitim çalışmaları ve seminerler düzenliyor!

WILO, pompa sistemleri eğitim çalışmaları ve seminerler düzenliyor. Geçtiğimiz Aralık ayı boyunca 4 ayrı etkinlikte lise ve üniversite öğrencileriyle buluşan WILO, 2014 yılında da eğitim çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek...

Maru Mekan Sistemleri iletişim Haberi

Maru Mekan Sistemleri iletişim

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Paçacı tarafından kuruldu. 

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi konusu:
a.Şirket her türlü inşaat taahhüt, mimarlık, mühendislik ve Proje Kontrol Müşavirliği hizmetleri ve mimari dekorasyon ve restore işlerini yapar, yaptırır. b.Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat, bunlarla ilgili büyük küçük sanat yapıları projelendirilmesi inşaat ve müşavirlik hizmetlerini yapar, yaptırır. c.Her türlü mühendislik, mimarlık, müşavirlik, proje ve ekspertiz işlerini yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi adres: Saray Mh.Dr.Adnan Büyükdeniz Cd.Cessas Plz.Si.2.Bl.N.4/21...