23 / 05 / 2024

Marwan Ashour Gayrimenkul iletişim

Marwan Ashour Gayrimenkul iletişim

Marwan Ashour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Ashour ve Mostafa Dandy ortaklığında kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Mbc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Marwan R.M.A tarafından kuruldu.

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Viola Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viola Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Marwan A. Al-Kahlı tarafından kuruldu. 

Marwan Ashour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marwan Ashour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Ashour ve Mostafa Dandy ortaklığında kuruldu.

Mekal Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekal Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Marwan Mohamed Shahwan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Papatya Residence Esenyurt'ta kuruldu.

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Marwan Ashour Gayrimenkul iletişim Haberi

Marwan Ashour Gayrimenkul iletişim

Marwan Ashour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Ashour ve Mostafa Dandy ortaklığında kuruldu.

Marwan Ashour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. her türlü arazi , arsa , daire ,ev, dükkan, isyeri vediger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 2.Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı , satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı , satımı, pazarlamasını yapmak. 3.Her nevi gayrimenkul ve nakil araçları gibi kıymetleri satın alabilir, baskalarından kiralayabilir kiraya verebilir,baskaları adına devir ve tescil ettirebilir.Ipotek alabilir ipotek verebilir.Bunlar üzerine irtifak intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti , kat irtifakı, kat...