28 / 07 / 2024

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Edip Kaya ve Bedir Sıddık Kılıç imzasıyla kuruldu.

Mustafa Başar: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Kgt Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgt Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bugün Mustafa Kağıtcı imzasıyla kuruldu.

Saab Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saab Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Alahmar imzasıyla kuruldu.

Bis Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bis Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Mustafa Özşenol tarafından 15 milyon 549 TL bedelle Üsküdar'da kuruldu.

Kame Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kame Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Mert Emre Döğme Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Döğme Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Eprog Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eprog Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Umur Görpe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Yenibosna'da kuruldu.

Gayrimenkul Sertifikası sektöre ivme kazandıracak!

Başbakan Yardımcısı Canikli’nin yaptığı açıklamaya göre; gayrimenkul sertifikası dönemi başlıyor. Konu ile ilgili Mahir Şaşmaz ve Mustafa Baygan’ın değerlendirmelerini bilgilerinize sunarım.

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan Haberi

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.


Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul yatırımı ve inşaat taahhüt  işleri ; konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını  yapmak , satmak , kendi  hesabına  arazi ve  arsalar  almak bunlar  üzerinde  veya başkalarına  ait arsa ve  araziler  üzerinde kat  karşılığı  binalar yapmak . 2- Yurt  içinde  ve  yurt  dışında  her  türlü  resmi  ve  özel  sektöre  ait  inşaat  taahhüt  ve  montaj  işleri  yapmak  ve  müstakil  konut , iş  hanları , fabrikalar , yollar baraj ve  göletler , park  ve  bahçe  düzenlemeleri   ve  turistik  tesisler , tatil  köyleri  inşa  etmek  ve  kiraya  vermek ....