20 / 05 / 2024

Mas Mimarlık nerede

Mas Mimarlık nerede

Mas Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Miskavi tarafından kuruldu. 

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Mas Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mas Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Miskavi tarafından kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Kepez mimarlık ödülü veren tek belediye!

Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl 3.sünü gerçekleştirdikleri Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin, bir belediyenin ulusal düzeyde mimarlık yarışması düzenlemesi adına bir ilk olduğunu söyledi.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Tepekent Mimarlık'tan Konya'ya yeni proje!

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 15. yılını kutladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 28 Ekim'de son!

Archiprix-TR 2016 21. yılında Türkiye'deki mimarlık okullarını ortak platformda buluşturacak Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması düzenliyor. Projenin son teslim tarihi 28 Ekim saat 17:00'a kadar.

Mas Mimarlık nerede Haberi

Mas Mimarlık nerede

Mas Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Miskavi tarafından kuruldu. 

Mas Mimarlık Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında mimarlık, dekorasyon, şehircilik, mühendislik, projelendirme, planlama, danışmanlıkve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek, yapılaşma ve yerleşme yerleri ve inşa edilecek resmi ve özel bütün yapılar için avan proje, tatbikat projesi, kesin proje, nazım plan da dahil olmak üzere her çeşit mimarlık ve mühendislik projeleri yapmak, ihale dosyaları evrakını, betonarme, statik, elektrik, mekanik tesisat, kalorifer, havalandırma, ısıtma ve soğutma projeleri ile yol,meydan, çevre düzenleme, yeşil saha, otopark, kent mobilyaları, metraj ve keşif projeleri hazırlamak ve bu konularda danışmanlık hizmetleri vermek, yukarıdaki faaliyet ve hizmetleri başkalarına yaptırmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Mas Mimarlık...