26 / 07 / 2024

Masa Dağı park

Masa Dağı park

Kepez Belediyesi, Antalya'nın kuş bakışı izlenebildiği Masa Dağı'nda içerisinde her taraftan görünebilecek büyüklükte bir simge projenin olacağı 200 dönümlük yeşil alan çalışması yapmayı planlıyor..

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

Araç sahiplerine kötü haber! Araç çekme ücretlerine yüzde 60 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da park yasağı nedeniyle araç çekme ücretine yüzde 60 zam geldi. Söz konusu ücretler 250 TL'den 400 TL'ye çıktı.

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Gold Residence Masa'da 72 ay vade fırsatı!

2019 yılı Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Kepez Gold Residence Emek Evleri'nde bin 717 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Masa Dağı park Haberi

Masa Dağı park

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'nın turizm kenti imajına katkı sağlayacak simge projesi için Masa Dağı'nda yer tespiti çalışması yaptı. Planlamayla ilgili bürokratların da eşlik ettiği incelemede Masa Dağı Rekreasyon Alanı Projesi için de yer çalışması gerçekleştirildi. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Tiitüncii. Masa Dağı bölgesinin, Antalya kent merkezinin panoramik olarak izleme imkanı sunan ve kent merkezinin her tarafından görülebilen bir yer olduğunun altını çizdi. Seçim vaatlerinden bir tanesinin de Kepez'e simge bir proje kazandırmak olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü,"Yapmayı planladığımız simge proje, sadece Kepez için değil, bütün Antalya'ya sembol olabilecek nitelikte bir önem taşıyacak. Çünkü Antalya'nın her tarafından görülebilen bir noktaya, simge projeyi inşa edeceğiz" dedi. Tütüncü, Masa Dağı bölgesinde merkezinde simge projenin yer alacağı 200 dönümden...