28 / 04 / 2024

Masa Dağına yapılacak simge eser yarışmasının kazananı belli oldu

Masa Dağına yapılacak simge eser yarışmasının kazananı belli oldu

Masa Dağı'na yapılacak simge eser için düzenlenen yarışmada Dr. Mimar Ervin Garip ile Dr. Mimar Banu Garip'in eseri birinci oldu.

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emekli ve memurların beklediği haziran ayı enflasyon oranı resmen belli oldu. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı resmen belli oldu! İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Temmuz ayına az bir zaman kala emekli ve memur aylıklarına yapılacak zam oranı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı müjdesini vermişti. Durum böyle olunca, tüm dikkatler emekli aylıklarına yapılacak zam oranına çevrildi.

Öğretmenlerin maaş zammı tek tek hesaplandı! Öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Milyonlarca memur ile emekli Temmuz ayında yapılacak zam ile ilgili tahminleri araştırıyor. Peki öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

Özel sektör çalışanları da asgari ücrete yapılacak ara zammı dört gözle bekliyor. Peki özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı?

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Peş peşe açıklandı! 

Memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz'da ara zam sinyalinin verilmesinin ardından 'Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?' sorusu gündem oldu. Peki memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

2023’ün zamlı ödemeleri belli oldu! Aile Bakanlığı’ndan ne kadar ödeme yapılacak? Acilen göz atmak gerekiyor!

Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Maaşlara yüzde 30 zam uygulanacak. Bu sayede en düşük emekli maaşı 5.500 liraya yükseldi. Öte yandan birçok kalemde maaşlarda değişim olacak. İşte detaylar...

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Memur ve emekliye yapılacak ek zam hesaplandı! 1.971 lira…

Memur ve emekliler, maaşlarına yapılacak zam ile birlikte ek göstergenin de maaşlara yansıyacağı günü dört gözle bekliyor. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile emekli maaşlarına 749 ile bin 971 artış bekleniyor.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Masa Dağına yapılacak simge eser yarışmasının kazananı belli oldu Haberi

Masa Dağına yapılacak simge eser yarışmasının kazananı belli oldu

Antalya kent merkezinin kuş bakışı gören Masa Dağı'na kazandırılacak olan simge eser için düzenlenen ulusal fikir proje yarışmasında Dr. Mimar Ervin Garip ile Dr. Mimar Banu Garip'in Kepez isminin anlamlarından biri olan 'taç' şeklinde tasarladıkları eseri birinci oldu. Kepez Belediyesi'nin, Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinasyonunda, Masa Dağı'nda 200 dönümlük alana yapacağı simge eser ile kültür ve doğa parkı için düzenlediği "Odak Yapı Mimari ve Çevre Düzenleme Fikir Projesi Yarışması" sonuçlandı. Yarışma Jürisi, 3 günlük bir değerlendirmenin ardından 28 proje içerisinde dereceye giren eserleri belirledi. 


SİMGE YAPI TÜRKİYE'DE İLK 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yarışma sonuçlarını Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın, Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şube Başkanı Keziban Arıcan, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye bürokratlarının katıldığı toplantıda açıkladı....